Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

16.04.2019

Verkko- ja somevisualisti Iltalehteen

Iltalehti etsii

VERKKO- JA SOMEVISUALISTIA

 

Onko vahva kuvakerronta intohimosi? Osaatko kiteyttää uutisen tai puheenaiheen ytimen joko valokuvien tai grafiikan voimin ja tukea tarinaa visuaalisesti?

Iltalehti etsii vakituiseen työsuhteeseen visualistia, jolle digitaalinen maailma on koti. Sinulla on tarvittava tekninen osaaminen, vahva näkemys uutismedian visuaalisuuden vaatimuksista ja kehittämiskohteista sekä mahdollisesti kokemusta vastaavasta työstä. Toisaalta voit myös olla oikealla koulutustaustalla varustettu nuori ja nälkäinen tekijä – käytännönläheisyys on tärkeintä. Et kavahda nopeatahtista työtä, jossa tilanteet muuttuvat hetkessä, mutta pidät yhtä lailla pidemmistä projekteista. Ennen kaikkea haluat kehittyä ja kehittää itseäsi.

Verkko- ja somevisualistin toimenkuvan tärkeimmät vastuut ovat Iltalehden etusivun sekä artikkeleiden ja sosiaalisen median kanavien visuaalisuuden parantaminen kuvittamisen ja grafiikan avulla. Ideoit rohkeasti, osallistut päivän suunnitteluun ja työstät ajatukset valmiiksi. Olet ripeä ja huolellinen.

Tehtävässä  menestyminen edellyttää Adobe Photshopin ja Illustratorin tai vastaavien ohjelmien vahvaa osaamista sekä ymmärrystä uutistyöstä. Hyvä yleissivistys ja aiempi kokemus ovat eduksi. Tarjoamme sinulle rennon mutta tinkimättömän työympäristön, jossa riittää haastetta mutta myös huumoria. Sinulla on mahdollisuus kehittää toimenkuvaa omalla näkemykselläsi. Jätä hakemuksesi työnäytteineen viimeistään perjantaina 3.5. Lisätietoja tehtävästä antaa julkaisupäällikkö Tuukka Matilainen (044 509 6120).

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.