alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

07.03.2018

Myyntipäällikkö Aamulehteen

Aamulehti ja Alma Regions ovat osa Alma Mediaa. Alma Regions mediaperhe koostuu Aamulehden lisäksi useista maakunta-, paikallis- ja kaupunkimedioista. Olemme tavoittavin media kaikkialla missä toimimme. Olemme digiajan mediaosaaja, joka kehittää aktiivisesti monimuotoisia mediaratkaisuja sekä mainostajille että mediakuluttajille. Alma Regionsiin kuuluu Pohjoismaiden modernein painotalo Tampereen Sarankulmassa.

Digimainontamme on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää kasvun kiihdyttäjiä joukkoomme. Etsimme kahta aktiivista ja asiakaslähtöistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Aamulehden mainosmyyntiä Pirkanmaan alueella. Voit olla jo urallasi edennyt myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, jolla on vahvaa tuloksellista näyttöä, tai uran alkuvaiheille oleva vastavalmistunut, joka on valmis kasvamaan myynnin ammattilaiseksi.

Myyntipäällikön tehtävässä pääset työskentelemään vahvan brändin ja tuotteiden parissa. Aamulehti ja Alma Median digitaalinen mainosverkosto tavoittaa yli 95 % pirkanmaalaisista joka viikko, ja Aamulehti on ylivoimainen mainosmedia Pirkanmaalla. Asiakkaidemme käytössä ovat monipuoliset digitaalisen mainonnan kohdennus- ja mainosratkaisut sekä nopeasti kasvavat sisältömarkkinointi- ja videoratkaisut.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme liiketoimintaa kehittävien markkinointiratkaisujen myynti nimetyille ja uusille mainostaja-asiakkaille. Ratkaisevinta on, että sinulla on kykyä ja intoa auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Annamme tilaa innovatiivisille mainosratkaisuiden kehittämiselle yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Edellytämme kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM, tradenomi) ja tuntemus Pirkanmaan markkina-alueesta on eduksesi. Olet yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka pystyy aktiiviseen itsenäiseen työskentelyyn. Uskallat olla ylpeä taustasi ja osaamisesi, mutta ennen kaikkea olet rohkea, omaat oikeanlaista voittaja-asennetta, haluat ottaa vastuuta ja oppia uutta. Menestyt meillä, kun saat asiakkaamme menestymään!

Tarjoamme paikan vauhdikkaassa mediamaailmassa, jossa jokainen päivä on erilainen. Verkostoidut alueen yrittäjien kanssa ja yhteistyö almalaisten kanssa auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Finlaysonilla, Tampereen keskustassa.

Täytä hakemus viimeistään 22.3.2018 osoitteessa rekry.almamedia.fi. Lisätietoja antaa Juuso Liljeroos puh. 050 506 0622 tai juuso.liljeroos@almamedia.fi

Tutustu tuleviin kollegoihisi tästä


#kolmepointtia 
#almaspirit 
#rohkeuskasvaa

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.