alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

06.02.2018

Alma Mediaratkaisut hakee MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

Alma Mediaratkaisut hakee MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA 

Oletko idearikas b2b-markkinoinnin asiantuntija? Haluatko työskennellä todellisten huippubrändien parissa? Etsimme intohimoista markkinointisuunnittelijaa Alma Mediaratkaisut -tiimiimme.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti Alman isojen brändien parissa, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä ja Rantapallo. Paneudumme asiakkaidemme markkinointiviestinnällisiin mahdollisuuksiin, ja tarjoamme niihin kokonaisratkaisuja. Työskentelemme modernissa Alma-talossa Helsingin Töölönlahdella.

Tehtävässä osallistut aktiivisesti b2b-markkinointiviestinnän kehittämiseen ja toimenpiteiden suunnitteluun sekä toteutukseen. Tehtäviisi kuuluvat myös asiakastilaisuuksiemme sisällöntuotanto ja ideointi. Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä innostuneen tiimin kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli asiakaskokemus ja brändi ovat lähellä sydäntäsi. Osaat hyödyntää asiakastietoa, seuraat aktiivisesti markkinaa ja hallitset digitaalisen ajan modernin markkinoinnin keinot. Työkalut ja kanavat löytyvät meiltä, sinun tehtäväsi on saavuttaa niistä paras hyöty ja vaikuttavuus.

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä b2b-markkinointiviestinnän kehittämiseen. Myyntikokemus on eduksi. Pidät yllä hyvää tekemisen meininkiä, innostut ja innostat. Viestit selkeästi ja luontevasti suomeksi ja englanniksi. Olet idearikas, taitava ja rohkea tyyppi. Almassa sinulla on mahdollisuus oppia uutta, kehittää ja kehittyä sekä kasvaa tehtävän mukana.

Hae viimeistään 4.3. Lisätietoja tehtävästä antaa 26.2.-2.3. suunnittelupäällikkö Kirsi Stenberg, p. 050 442 2697.

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.