alma_helsinki2925_1500x370

Rohkeus kasvaa yhdessä. 

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

10.07.2018

Kesätöihin Alma Manun varhaisjakeluun Satakuntaan


Jokainen courier on Yön Tähti, tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle, sillä tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteellisia kirjeitä.


Nyt haussa on vielä ainakin yksi autoileva kesätyöntekijä Meri-Poriin, mutta tarpeita saattaa tulla vielä muuallekin. Lomitus kestää elokuulle, jonka jälkeen sinun on mahdollista työskennellä muilla piireillämme.


 Courierin työ saattaa sopia sinulle, jos:

 

- olet jo täyttänyt 18-vuotta

 

- sinulla on käytössäsi auto tai polkupyörä (polkupyöräpiirejä lähinnä Porin keskustan alueella)

 

- voit työskennellä yöaikaan

 

- nautit ulkoilmasta ja vapaudesta

 

- olet itsenäinen ja omatoiminen työntekijänä

 

- haluat nauttia kesäpäivistä


Courierin työ voi olla sinulle sopiva vaihtoehto myös, mikäli haluat lisätienestejä esim. jonkun toisen työn rinnalle.

 
Courierina työskentelet keskimäärin 3-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle jakoalueesta riippuen noin klo 2:30-06:30 välille. Työvuorot kiertävät pääsääntöisesti niin, että kuuden yön jälkeen seuraa kaksi vapaata. Oheisjakelusta ja oman auton käytöstä maksetaan erillinen korvaus.

 

Voit itse vaikuttaa työsopimuksesi kestoon: tarvitsitpa töitä kuukaudeksi tai koko kesäksi. Moni jatkaa meillä työskentelyä kesätöiden jälkeenkin.

 


Tehtävässä onnistuminen edellyttää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus sähköisesti heti.

 


Lisätiedot rekry@almamanu.fi

Alma Manu löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

 

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan ja Satakunnan jakelupalvelut. Olemme Pohjoismaiden modernein lehtipaino ja Suomen suurin yksityinen varhaisjakeluoperaattori. Painotalomme pyörii vuorokauden ympäri ja courierimme jakavat sanomalehtien lisäksi monia uusia jakelutuotteita. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

 

 

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.