Hands_header_image

Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

07.12.2017

Mainossihteeri, Alma Regions

Alma Mediaan kuuluva Alma Regions kustantaa kolmea maakuntalehteä, sekä paikallis- ja kaupunkilehtiä eri puolilla Suomea. Tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Lapin Kansa ja Satakunnan Kansa. Sanomalehtien lisäksi Alma Regionsiin kuuluvat Alma Manun lehtipaino Tampereella sekä Satakunnan, Pirkanmaan ja Lapin varhaisjakelut.

Mainossihteeri

Haemme Tampereella toimivaan Pirkanmaan mainostuotantoon vakituiseen työsuhteeseen mainossihteeriä. Vastaat nimettyjen lehtien ilmoitustilavarauksista ja aineistoliikenteen sujuvuudesta.Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja ilmoitusvalmistuksen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään sopivaa koulutusta, erinomaista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta ja tarkkuutta. Sinulla on kokemusta ja näyttöä myynnillisestä asiakaspalvelusta. Olet tehtävissäsi oma-aloitteinen ja tiimityöskentelyssä ratkaisukeskeinen joukkuepelaaja. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt kiireessäkin priorisoimaan tehtäviä.

Sinulla on näkemystä mediamaailman digitalisaatiosta ja ymmärrät oman roolisi mainosmyynnin yhteistyökumppanina. Sinulla on kokemusta ja näyttöä toimintatapojen uudistamisesta. Etsit uusia ratkaisuja ja tuot ne rohkeasti esiin. Kokemus erilaisista mainostuotannon järjestelmistä ja prosesseista on sinulle eduksi. Pystyt myös tarvittaessa kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. 

Tunnistitko itsesi? Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn isossa mediatalossa Tampereen keskustassa, tiimisi tuen sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mainostuotannon päällikkö Anu Mäkinen anu.makinen@almamedia.fi tai p. 050 591 1888 maanantaina 11.12. tai perjantaina 15.12. kello 13-14.

Täytä hakemuksesi viimeistään 17.12.2017 osoitteessa rekry.almamedia.fi

 

Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.