Alma_canvas (2)_1500x370

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

10.11.2017

Legal Counsel Alma Median lakiasiainyksikköön

Haemme lakiasiainyksikköömme vahvistusta. Oletko etsimämme

LEGAL COUNSEL

Työskentelet Alma Median lakiasiainosastolla monipuolisissa juridiikkaan liittyvissä tehtävissä. Teet menestyksekkäästi tiivistä yhteistyötä sekä Suomen että kansainvälisten liiketoimintayksiköidemme kanssa. Sinulle on luontaista toimia myös kouluttajan roolissa. Toimenkuvasi tarkentuu osaamisesi ja vahvuuksiesi sekä kiinnostuksesi mukaan. Toimipisteesi on Alma-talossa, Helsingin Töölönlahdella.

Olet tottunut työskentelemään eri oikeudenalojen parissa ja sinulla on kokemusta erityisesti sopimusjuridiikasta, IPR:stä sekä M&A:sta. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kieli on eduksesi. Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus joko yritysmaailmasta tai asianajotoimistosta. Olet ripeä ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja asiantuntemuksen vahvistamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201, 20.11 klo 13-14 ja 23.11 klo 9-10.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.11.2017
Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.