Alma_canvas (2)_1500x370

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

08.11.2017

Uutispäätoimittaja Iltalehteen

Etsimme Alma Median Iltalehteen

UUTISPÄÄTOIMITTAJAA

Iltalehti on muuttunut painetusta iltapäivälehdestä suureksi, suosituksi ja monipuoliseksi digitaaliseksi uutismediaksi. Kehitämme jatkuvasti uutistoiminnan nopeutta, uskottavuutta, kiinnostavuutta ja kattavuutta. Vahvistamme uutisvideoita, aloitimme keväällä suuren suosion saavuttaneen web-tv talk shown Sensuroimaton Päivärinta ja lokakuussa 2017 aloitimme Suomen suurimman kaupallisen radioyhtiön, Bauer Median, uutisten tuottajana Nova- ja Iskelmä -kanavilla. Sosiaalisen median alustoilla olemme johtava suomalainen uutisbrändi.

Meillä on kyvykäs, tehokas ja eteenpäin katsova uutisten tekijöiden joukko. Sen osaamisen kehittäminen ja vahva organisointikyky ovat hakemiamme asioita. Ja sitten tulee se uutisnenä. Se kai syntyy aidosta kiinnostuksesta maailmantapahtumiin ja ihmisten kuulumisiin. Kokemus journalistisista esimiestehtävistä tai vaativista uutistoiminnan tehtävistä sekä energinen ja energisoiva työskentelyote luovat pohjan menestyä dynaamisessa kilpailu- ja työympäristössä. Kulttuuriimme kuuluu hyvä joukkuepeli Alma Mediassa sen eri toimintojen kesken.

Uskomme, että tunnet taustamme ja uutisbrändimme. Siihen kuuluvat myös näytöt siitä, miten kyvykkäät ja halukkaat ovat kehittyneet ja kehittyvät Alma Mediassa ja Iltalehdessä. Tule siihen joukkoon.

Lähetäthän hakemuksesi 3.12. mennessä. Tehtävästä lisätietoja antaa kustantaja Kari Kivelä, p. 0106652793 to 23.11. klo 16-17.

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.