Alma_canvas (2)_1500x370

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

08.11.2017

Myyntipäällikkö, Alma Talent Pro

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Tarjoamme lahjakkaille ammattilaisille kaiken, mikä vie heidät seuraavalle tasolle.

Etsimme nyt joukkoomme Alma Talent Pro -liiketoimintayksikköön

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Keskeinen tehtäväsi myyntipäällikkönä on kasvattaa Alma Talent Pron palveluiden ja sisältöjen myyntiä tavoitteidemme mukaisesti yritysasiakkaille.

Menestyt meillä, jos olet myyntihenkinen ja asiakaslähtöinen joukkuepelaaja, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja tarjota niihin aktiivisesti ratkaisuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös, että sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta b-to-b-myynnistä. Myyntipäällikkönä sinulla on oma asiakassalkku, mutta edellytämme myös aktiivista panosta uusmyyntiin. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn erittäin hyvässä ja kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä ammattilaisille kehitettyjen huipputuotteiden parissa. Tukenasi on mukava tiimi ja työskentelytilat Helsingin Töölönlahdelta. Palkka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja kannustavasta bonusmallista. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.5.2019 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Päivi Autio, puh. 040 549 4439, ma 13.11. klo 13–15 ja ma 20.11. klo 9–11. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2017 alla olevan linkin kautta.

Alma Talent Pro tuottaa asiantuntijajulkaisuja ja -koulutusta erityisesti juridiikan, taloushallinnon, esimiestyön ja johtamisen ammattilaisille. Palvelemme ammattilaisia digitaalisesti Verkkokirjahylly-, Fokus- ja Suomen Laki -palveluissa. Tuotamme vuosittain 500 koulutusta. Lue lisää meistä: pro.almatalent.fi

#almaspirit

Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.