UI/UX Designer

Haluatko olla rakentamassa tulevaisuuden asunnonvaihdon digipalveluita?

UI/UX-designerina

pääset rakentamaan kuluttajien ja ammattilaisten asunnonvaihtoprosessiin liittyviä palveluita, oli kyseessä Etuovi.com, Vuokraovi.com tai ammattilaisten toiminnanohjausjärjestelmät. 

Avaintehtävänäsi on rakentaa asumisen järjestelmien uudenlaista palvelukokemusta yhdessä tuotekehitystiimin kanssa. Olet mukana konseptoinnissa, määrittelyssä, käytettävyyden ja käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Huolehdit, että palvelun UX ja UI noudattelevat sovittua. 

Toimintatyyliltäsi olet ratkaisu- ja tavoitekeskeinen ja pidät punaisen langan käsissä, myös kiireen keskellä. Sinulla on palava halu tehdä asiakkaalle parhaita palveluja ja päästä ratkaisemaan yhdessä asiakkaiden kanssa palvelupolun solmukohtia. Sinulla on jo kokemusta laajojen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta UX:n ja UI:n suhteen. Design System ja Figma ovat tuttuja termejä arjessasi.

Tarjoamme sinulle Alma Mediapartnersilla iloisen yli 100 hengen asiantuntijan työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhde-edut, erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet ja mahtavat työskentelytilat. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella. Pääset työskentelemään viimeisten tekniikoiden parissa ja työtäsi avittaa modernit työkalut.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU 

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi. Hakuaika päättyy viimeistään 25.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Lehtimäki, 040 579 3118 tai tero.lehtimaki@almamedia.fi. 

Brändimme Etuovi.com ja Vuokraovi.com tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä Suomen suosituimpien asumisen verkkopalveluiden parissa. Tarjoamme kiinteistönvälitysalalle markkinoiden johtavan KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asumisen toimialan palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä.  

https://devaaja.almamedia.fi/ 

https://twitter.com/almadevelopers

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.