Hands_header_image

Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

06.11.2017

Jakajia talvilomien sijaistuksiin Tampereelle ja lähikuntiin

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Jakajan työ on tärkeä osa lehdentekoa, sillä lehti on valmis vasta, kun se on asiakkaalla. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteelisia kirjeitä. 

Haemme täysi-ikäisiä, reippaita ja oma-aloitteisia
 
JAKAJIA TALVILOMIEN SIJAISTUKSIIN TAMPEREELLE SEKÄ LÄHIKUNTIIN

Jakajana työskentelet 2-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle jakoalueesta riippuen n. kello 01.30 - 06.00. Työvuorot kiertävät pääsääntöisesti niin, että kuuden työvuoron jälkeen seuraa kaksi vapaata. Kulkuvälineeksi tarvitset oman auton. Oheisjakeluista ja oman auton käytöstä maksetaan erillinen korvaus.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Tarjoamme sinulle työtä 1-6 kuukaudeksi. Kestoon voit itse vaikuttaa elämäntilanteesi mukaan. Mahdollista on myös työllistyä vakituisesti talvilomasijaisuuden jälkeen. 


Kerro hakemuksessasi millä alueella ja minä ajankohtana voisit työskennelle. Jätä hakemus sähköisesti heti tai viimeistään 22.12.2017. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sillä talvilomakausi on jo käynnissä.

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15 välisenä aikana henkilöstökoordinaattori Milla Kupiaiselta puh. 010 665 3895 tai milla.kupiainen(at)almamanu.fi.

Hae nyt


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta.

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Devaajan näkökulmasta Alma on ennen kaikkea teknologiatalo. Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa!

Alma_people (15)_570x570

Rohkeasti osa suomalaisten elämää

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin.