Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

13.10.2017

Palkka-asiantuntija

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

Etsimme nyt Alma Median palkkahallinnon tiimiin Tampereelle  

TEKNISTÄ PALKKA-ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä pitää sisällään palkkajärjestelmän ja erilaisten liittymien ylläpitoa ja kehittämistä sekä monipuolisia palkanlaskennan töitä, raportointia ja yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään nykyaikaisten järjestelmien parissa ja kehittämään prosesseja ja toimintatapoja järjestelmäasiantuntijuuttasi hyväksi käyttäen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista palkanlaskennasta. Osaat hyödyntää järjestelmiä päivittäisessä työssäsi ja sinulla on halua kehittää palkanlaskennan prosesseja tekniikkaa hyödyntäen. Lisäksi osaat hyödyntää exceliä. Persoonana olet oma-aloitteinen joukkuepelaaja ja keskityt ongelmien sijaan ratkaisuihin.

Seuraamme jatkuvasti palkkahallinnon kehityssuuntia pysyäksemme mukana kehityksessä ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden kehittyä palkkahallinnon ammattilaisena. Saat tueksesi ammattitaitoisen samaan maaliin pelaavan joukkueen. Meillä on käytössä liukuva työaika ja työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa TES:n mukainen ylimääräinen talvilomaviikko, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu. Lisäksi meillä on henkilöstöetuohjelma, jossa on yli 50 rahanarvoista etua ja alennusta henkilökuntamme käyttöön.

Tule osaksi Alma Mediaa ja hae tehtävää viimeistään 30.10.2017 osoitteessa rekry.almamedia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 18.10. ja 25.10. palkkahallintopäällikkö Anu Takamäki puhelinnumerosta 050 313 7716 tai sähköpostitse anu.takamaki@almamedia.fi.

Tutustu almalaisiin Instagramissa tunnisteella #almaspirit.

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme