Verkkokoulutusten sisällöntuottaja

Alma Talentilla jalostamme tiedosta oivalluksia, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka auttavat heitä kehittämään henkilöstönsä osaamista moderneilla työkaluilla ja laadukkailla koulutussisällöillä.

Nyt haemme verkkokoulutusten sisällöntuottajaa tuottamaan koulutuksia asiakkaidemme moninaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin. Tehtävässä tuotat ja suunnittelet verkkokoulutuksia työelämän asiantuntija- ja päättäjäkohderyhmille yhdessä timanttisen sisällöntuotantotiimimme ja laajan kouluttajaverkostomme kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu verkkokoulutusten kuvausten käytännönjärjestelyjä, kuvausten valvomista ja koulutusten lisäämistä koulutusalustalle. Tehtävä on määräaikainen työsuhde 31.3.2022 saakka.

Työkokemus koulutusliiketoiminnan alalta tai osaamisen kehittämisen ratkaisujen parista katsotaan eduksi, mutta tehtävä sopii hyvin myös koulutusalalle tähtäävälle osaajalle, sillä tarjoamme työssä menestymiseen kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen. Tehtävä ei sisällä kouluttajana toimimista. Olet oma-aloitteinen tekijä ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Lisäksi olet sujuvasanainen viestijä, jolla on aito halu hahmottaa osaamisen kehittämisen kenttää ja digitalisoituvaa koulutusmarkkinaa. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme Almalla nopealiikkeisen työpaikan tunnettujen brändien ja fiksujen ja energisten työkavereiden kanssa. Työpiste on Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. Tartu erinomaiseen tilaisuuteen kehittyä ja kasvaa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2021 Lisätietoja tehtävästä antavat: sisältötiimin vetäjä Kirsi Antola, puh. 040 342 4552 (soittoajat: torstaina 25.3. klo 11-12 tai  perjantaina 5.3. klo 11-12 ) ja koulutusjohtaja Miia Vanninen, puh. 040 342 4553 (soittoaika: tiistaina 2.3. klo 12-13 välillä).

Lisätietoa meistä ja palveluistamme löydät verkkosivustoiltamme: 

https://seduo.almatalent.fi/

https://koulutus.almatalent.fi/

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.