Myyntipäällikkö, Osaamisen kehittämisen ratkaisut ja teknologia

Alma Talentilla jalostamme tiedosta oivalluksia, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka auttavat heitä kehittämään henkilöstönsä osaamista uudenaikaisilla työkaluilla ja laadukkailla koulutussisällöillä.

Haemme tuloksellista myyntipäällikköä rakentamaan tulevaisuuden kasvuamme ja avainasiakkaidemme menestystä. Tehtävänäsi on aktiivinen ja itsenäinen uusasiakashankinta sekä avainasiakkaidemme yhteistyön kehittäminen. Olet näkemyksellinen ja ratkaisukeskeinen B2B myyjä, joka hahmottaa asiakkaiden haasteet syventymällä heidän liiketoimintaprosesseihin. Sinulla on aito halu muodostaa toimivia asiakassuhteita ja luoda asiakkaille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

Myyjänä olet kokenut, innostunut ja tuloksellinen tekijä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja nautit haasteiden tuomasta vauhdista. Sinulla on myös tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto. Osaamisen kehittämisen tai HR-ratkaisujen aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Almalla nopealiikkeisen työpaikan tunnettujen brändien ja fiksujen ja energisten työkavereiden kanssa. Työpiste on Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. Tartu erinomaiseen tilaisuuteen kehittyä ja kasvaa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.3. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Daniela Koli, puh. 0503445700.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.