Asiakasneuvoja, kesätyö

Oletko innokas asiakaspalvelun ammattilainen? Ovatko vahvuutesi asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja nopeat ongelmanratkaisutaidot? Kulkeeko taskussasi Apple- tai Android-laite, jolla surffaat sujuvasti palvelusta toiseen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! 

Haemme kahta positiivista ja tehokasta asiakasneuvojaa kesätöihin Helsinkiin Alma Talentin lehtien asiakaspalveluun määräaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka. Toimenkuvaan kuuluu sekä printti- että digilehtien asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten käsittelyä, laskutusta sekä asiakasrekisterin päivittämistä. Työaika on arkisin klo 8.00-16.30 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Lisäksi olet ulospäin suuntautunut ja Sinulla on positiivinen ja kehittävä asenne työtäsi kohtaan. Toivomme, että Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvät IT-taidot sekä myynnillinen asenne. Lisäksi odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus digituotteiden asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme turvallisen ja joustavan mahdollisuuden työntekoon sekä toimistolla että etänä. Työpiste on Alma-talossa Töölönlahden puiston reunalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työn tueksi saat modernit työvälineet, kattavan perehdytyksen, ison konsernin henkilöstöedut sekä mahtavat tiimikaverit. Toivomme, että pystyisit aloittamaan osa-aikaisesti mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 7.3.2021. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Söderholm, nina.soderholm@almamedia.fi.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.