Kehitystiimien Coach / DevOps Coach Alma Talentiin

Kehitystiimien Coach / DevOps Coach Alma Talentiin

Tiedätkö, miten sujuvoittaa kehitystiimien työtä automaation keinoin? Nautitko siitä, että pääset auttamaan kehittäjiä ja tuoteomistajia löytämään aiempaa tehokkaampia tapoja työskennellä yhdessä?
 
Etsimme Alma Talentiin kokenutta ketterien menetelmien ja ohjelmistokehityksen automaation kehittäjää tukemaan devaustiimejämme. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä yli 40 devaajaa ja designeria rakentamassa menestyvää ja kasvavaa digiliiketoimintaa. Alma Talentin tunnetuimpia digipalveluja ovat talous- ja ammattimediat, kuten Kauppalehti, Talouselämä, Tivi ja Mikrobitti.  Tarjoamme myös laajoja kiinteistö-, yritys- ja lakitiedon palveluita yrityksille ja yhteisöille. http://www.almatalent.fi/ 
 
Kehitystiimimme ovat osa Alman laajaa kehittäjäyhteisöä. https://almamedia.dev/ 

Tarjoamme sinulle:
  • Keskeisen roolin Alma Talentin digitaalisten palveluiden kehityksessä
  • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti erilaisten kehitystiimien kanssa
  • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat
  • Kehittymistä tukevan esimiehen, organisaation ja ilmapiirin
  • Joustavat työajat, toimivat etätyökäytännöt
Tehtävässä menestymisessä auttavat:
  • Kyky viestiä ymmärrettävästi ja innostavasti niin devaajille kuin tuoteomistajille
  • Rohkeus tarttua asioihin ja riittävä sitkeys asioiden maaliin viemisessä
  • Kokemus tiimityöstä ja sen kehittämisestä DevOps/Scrum/Kanban -menetelmillä
  • Kokemus kehitystyön automatisoinnista, mm. CI/CD, testiautomaatio, koodin laadun valvonta
  • Pilvipalveluiden hyvä tuntemus, erityisesti AWS
Kehityshaluisena ammattilaisena olet valmis kasvamaan tehtävän mukana. Sinulla on tehtävään sopiva teknisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.

Työpiste on Alma-talossa Töölönlahden puiston reunalla ja hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Hae mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.

Llsätietoja tehtävästä antaa

Pia Ruusukivi
pia.ruusukivi@almamedia.fi 
Alma Talent Digikehitys, johtaja
 
Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.