Ylläpitoninja traineeksi Etuovi.comiin Alma Medialle

Oletko kiinnostunut ongelmanratkaisusta? Nautitko teknisistä haasteista? Haaveiletko tiimityöskentelystä raudanlujien osaajien keskellä? Haetko mahdollisuutta osoittaa kykysi ja työllistyä monipuolisiin työtehtäviin? Haaveisiisi on nyt vastattu!

Haemme Alma Mediapartners Oy:n asumisen palveluihin Tampereelle traineeta kasvamaan verkkopalveluiden ylläpidon asiantuntijaksi. Ympärillesi saat tiimin asiantuntevia ja mukavia työkavereita. Pääset työskentelemään Suomen tunnetuimpien ja käytetyimpien asumisen palveluiden parissa. Etuovi.com ja Vuokraovi.com -palvelumme tavoittavat joka viikko yli miljoona asunnon vaihtajaa ja asumisesta kiinnostunutta.

Taistelutantereenasi toimii Etuovi.com ja Vuokraovi.com verkkosivustot ja työt sisältävät erinäisten teknisten ongelmien ratkaisua laidasta laitaan. Jos haluat penkoa lokeja ja kaivaa SQL tietokannan syövereistä ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin, paikka sopii sinunlaiselle ylläpitoninjalle.

Työn ohella pääset osallistumaan Alman suosittuun Alma Developer -ohjelmaan. Voit siis olla esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija, urasi alkumetreillä oleva asiantuntija tai haet uusia haasteita.

 

MENESTYSTEKIJÄT

Toimintatyyliltäsi olet toimeentarttuva ja rakastat haastavien ongelmien ratkaisemista. Olet tarkka ja huolellinen, sillä työsi jälki näkyy asiakkaillemme verkkopalveluidemme kautta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimin kanssa.

Tehtävässä hyvät yhteistyötaidot ovat tarpeen, sillä toimit kehitystiimin lisäksi mm. asiakaspalvelun, markkinoinnin ja datatiimin kanssa. Kokeilet rohkeasti uutta etkä pelkää epäonnistumista.

Emme odota sinun vielä hallitsevan näitä, mutta näistä on hyötyä tehtävässä:

  • Omaat ymmärryksen relaatiotietokannoista.
  • Pienikin kokemus jostain ohjelmointikielestä.
  • Olet käyttänyt Unix-palvelimia SSH yhteyden yli.
  • Ymmärrät rakenteisten dokumenttien ja määrämuotoisten dataformaattien päälle, kuten XML ja JSON.
  • Viestintään käytämme Slackia, videokokouksiin Teamsia, dokumentointiin Confluencea ja tehtävienhallintaan Jiraa.

Yllä mainitut taidot ovat vain etuja, eli kannattaa hakea paikkaa rohkeasti, vaikka et listattuja taitoja hallitsisi!                                                      

Jos sinua kiinnostaa Amazon Web Services -palvelut, niin olet tulossa oikeaan paikkaan. Olemme Suomessa pioneereja AWS-osaamisessa, ja meillä pääset oppimaan parhailta sekä sinulla mahdollisuus myös sertifioitua AWS-osaajaksi.

 

MIKSI MEILLE?

Pääset meillä osaksi oikeaa kehitystiimiä ja kasvamaan rooliisi osaavien ja auttavien työtovereiden parissa. Lisäksi pääset työskentelemään suurten verkkopalveluiden parissa ja työsi tuloksen näkee jopa miljoonayleisö! Saat käyttöösi huipputyövälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan.

Lisäksi tarjoamme suositun Alma Developer -ohjelman puitteissa monipuolisesti koulutusta, oman mentorin ja kehittymistä tukevan esimiehen sekä tiimin. Töitä tehdään joustavasti niin toimistolla kuin etänä.

 

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään Alma Developer -ohjelman kautta viimeistään 7.2. mennessä. Mainitse haussa olevasi kiinnostunut tästä tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Alatalo vesa.alatalo@almamedia.fi tai 040 448 4836.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.