Data Developer traineeksi datatiimiin

 

Kiinnostaako sinua data ja sen analysointi? Haluatko tuottaa datasta helposti ymmärrettävää informaatiota? Jos tällainen kiinnostaa, meillä Alma Mediapartnersin Datatiimiissä Tampereella on sinulle hyvä mahdollisuus päästä tekemään töitä liiketoiminnan raportoinnin parissa. Pääset osaksi moniosaavaa tiimiämme, jossa on mm. AWS infra-, tietovarastointi- ja koneoppimisasiantuntijoita sekä analyytikko. Tiimimme palvelee Mediapartnersin lukuisia palveluita, erityisesti asumisen palveluita kuten Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Kivi-kiinteistövälitysjärjestelmä.

 

MENESTYSTEKIJÄT

Toimintatyyliltäsi olet toimeen tarttuva ja pitkäjänteiseen työskentelyyn kykenevä. Olet tarkka ja huolellinen, työsi jälki näkyy asiakkaillemme verkkopalveluidemme kautta mm. kiinteistövälittäjien päivittäin käyttämissä raporteissa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja osaat hahmottaa välillä monimutkaisiakin tietorakenteita ja usean järjestelmän kokonaisuuksia. Tehtävässä on hyvät yhteistyö- että kommunikointitaidot tarpeen, sillä toimit aktiivisessa yhteistyössä niin oman tiimin kuin Alma konsernin datatiimin kanssa. Kokeilet rohkeasti uutta etkä pelkää epäonnistumista. Helppokäyttöisen informaation tuottaminen datasta esimerkiksi visualisoimalla on osa työtäsi, joten visuaalisesta silmästä ei ole haittaa.

 

MITÄ TULISIT TEKEMÄÄN?

Kunhan alkuun olet päässyt, niin arjessa tekisit paljon SQL-kyselyitä datan koostamiseksi tietovarastosta AWS QuickSight -raportointijärjestelmään, tiedon visualisointia kyseisellä tuotteella esimerkiksi graafeiksi, taulukoiksi ja kartalle. Jos olet jo oppinut käyttämään R-kieltä tai Pythonin data-analytiikkakirjastoja, niin tilastollisten analyysien tekeminen tätä osaamista hyödyntäen ja lisää oppien on myös meillä mahdollista.

 

MIKSI MEILLE?

Meillä pääset kasvamaan rooliisi mukavien työtoverien tuella ja tekemään töitä alan markkinajohtajapalveluiden parissa. Tarjoamme suositun Alma Developer -ohjelman puitteissa monipuolisesti koulutusta, oman mentorin ja kehittymistä tukevan esimiehen sekä tiimin. Töitä tehdään joustavasti niin toimistolla kuin etänä.

 

Tehtävä on osa Alma Developer-ohjelmaa, joten hae tehtävään ohjelman kautta viimeistään 7.2. mennessä. Mainitse haussa olevasi kiinnostunut tästä tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Koivisto antti.koivisto@almamedia.fi tai 050 438 2771.

 

LISÄÄ MEISTÄ

https://almamedia.dev/

https://twitter.com/almadevelopers

https://twitter.com/Etuovicom

https://www.etuovi.com/koti/blogi/bloggaajat/niina-matikainen/

 

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.