Myynnin trainee, Alma Mediaratkaisut

Alma Median myyntitiimit ovat IRO 2019 mediatalotutkimuksen mukaan yhteyshenkilöiden ominaisuuksilla mitattuna Suomen parhaita! Haemme upeaan joukkoomme useampaa voittajaluonteista sekä oppimishaluista myyntitraineeta kasvamaan parhaiden joukoissa kirkkaiksi myyntitähdiksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja tärkeänä osana Alma Mediaratkaisujen kasvutarinaa sinun roolisi myynnin traineena on toimia Suomen johtavien brändien parissa tarjoten asiakkaillemme heidän liiketoiminnan tavoitteita tukevia mediaratkaisuja. Tule mukaan Alman kasvupolulle!  

Edellytykset: 

 • Omaat voittajaluonteen  
 • Innostut asiakkaiden haasteista ja innostut niiden ratkomisesta 
 • Ymmärrät digitaalisten kanavien roolin kuluttajien arjessa 
 • Surffaat luontevasti sosiaalisessa mediassa  
 • Uuden omaksuminen on osa sinun DNA:ta 
 • Sinulla on korkeakoulututkinto 

 

Tarjoamme sinulle:  

 • Suomen parhaan mediamyyntiorganisaation upeat kollegat, esimiehet sekä 100% tuen oppimiselle  
 • Laadukkaat ja arvostetut mediabrändit  
 • Joustavat etätyökäytännöt yhdistettynä moderneihin toimitiloihin  
 • Kilpailukykyisen palkan 
 • Uniikin kasvumahdollisuuden parhaiden parissa! 

 

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Alma-Talossa aivan keskustan tuntumassa Töölönlahdella hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

 

Varmasti kiinnostuit, joten ei kannata odotella vaan hakea heti! Täällä sinua odotetaan jo!  

Tee hakemus kuitenkin viimeistään 26.1.2021 mennessä. 

 

Ja mikäli haluat kuulla livenä miltä meidän upea työpaikka vaikuttaa, tartu puhelimeen ja pirauta hakuaikana klo 8.15-9.00 myyntiryhmän päällikkö Daniel Hyltonille tai myyntijohtaja Tuomas Avoniukselle. Me kerromme mielellään lisää tästä mahdollisuudesta! 

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.