Data Scientist PAnDa-tiimiin

Alma Talentin PAnDa (Poiminta-, Analytiikka- ja Data) -tiimin missiona on tuottaa liiketoiminnalle asiakasymmärrystä, lisäarvoa ja kohderyhmiä asiakasdatan ja -analytiikan avulla. Datan kehitys ja analytiikka sekä datan operatiivinen hyödyntäminen ovat leipälajimme Talentin organisaatiossa.

Etsimme Alma Talentin PAnDa-tiimiin osaavaa ja näkemyksellistä Data Scientistiä. Pääset työskentelemään kattavan ja mielenkiintoisen asiakasdatamme parissa, jota hyödyntäen tuotamme timanttista asiakasymmärrystä sekä arvoa liiketoiminnoille. Pääset osaltasi vaikuttamaan myös tietokantamme kehittämisessä, mutta tehtävänkuvasi muodostuu lähinnä liiketoimintoja palvelevista analytiikkatehtävistä, kuten esimerkiksi asiakkuuksien poistuma- ja suosittelumallinnuksista sekä segmentoinneista.

Taustaltasi olet mielellään esimerkiksi tietojenkäsittely-/datatieteen, tilastotieteen, matematiikan tai muun vastaavan pääaineen korkeakouluopinnot suorittanut ja jo ensimmäiset kannuksesi työelämässä hankkinut analyyttinen tekijä. 

Tule siis mukaan rakentamaan liiketoimintoja hyödyntävää media-alan asiakasanalytiikkaa.

Tarjoamme:

  • Työn, jossa pääset mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakasanalytiikan pariin rakentamaan ja kehittämään analytiikkaamme, dataamme sekä itseäsi
  • Keskeisen roolin tiimissämme
  • Kehittymistä tukevan tiimin
  • Mukavan ja kehitysorientoituneen ilmapiirin
  • Joustavan työn etätyökäytäntöineen sekä hyvät työsuhde-edut

Tehtävässä menestymisessä auttavat:

  • Kokemusta ja/tai ymmärrystä asiakasdatan ja -analytiikan sekä koneoppimisen käytöstä liiketoiminnassa eri työvälinein kuten Python, QlikSense, Sagemaker etc.
  • Ymmärrys tietokannoista, ETL:stä ja koodaamisesta (esim. SQL, Python)
  • Google Cloud Platform -osaaminen (esim. BigQuery) katsotaan eduksi
  • Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin
  • Palava halu oppia uusia asioita

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 24.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Kallioniemi tero.kallioniemi@almamedia.fi tai 050 544 5144.

Lisää meistä:

https://www.almatalent.fi/ 

#rohkeuskasvaa
#almaspirit

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.