Senior Wordpress kehittäjä

Etsimme Alma Medialle intohimoista Senior Wordpress kehittäjää mainostaja-asiakkaille ratkaisuja tarjoavaan yksikköömme. Pääset osaksi tuote- ja digitaalisen mainonnan kehitystiimiä sekä yli sadan kehittäjän yhteisöä. Projektit ja tuotteet, joiden parissa työskentelet, julkaistaan Suomen suurimmilla mediasivustoilla. Tekemisesi tulee näkemään miljoonat silmäparit viikoittain.

Sinulla on vahvaa osaamista ja näyttöjä Wordress-kehittämisestä ja ylläpidosta. Hallitset modernin sovelluskehityksen ja näet suuremman kuvan työssäsi sekä ymmärrät yksityiskohtien tärkeyden. Sinulla on hyvä ymmärrys web-sovellusten arkkitehtuurista. Toivoisimme, että:

  • Gutenberg blockia syntyy sinulta Reactilla tai ACF:ää käyttäen.
  • Sinulta ei mene sormi suuhun Apachen tai Nginx palvelimen konfiguroinnissa.
  • Multisite-asennukset ovat sinulle myös tuttuja.
  • Optimoit frontin tyylit ja Javascriptisi suorittaa vähintään valonnopeudella. Koodisi on modulaarista, uudelleen käytettävää ja järkevästi ylläpidettävää.
  • Ymmärrät myös SEO:n merkityksen.
  • Et pistä hanttiin tehdä myös muuta Full Stack kehitystyötä. Oletkin jo mahdollisesti tutustunut AWS tai johonkin muuhun pilvipalvelinympäristöön tai ainakin haluat ottaa nämä asiat haltuun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja nopeasti kehittyvän työn dynaamisessa työyhteisössä. Meillä on vuosittain kymmeniä yhteisiä developer-koulutuksia sekä näiden lisäksi tiimien sisäisiä koulutuksia ja perehdytyksiä, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat ympärillesi mukavan ja osaavan tiimin. Lisäksi tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet sekä hyvät työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Tampereella, Finlaysonin tehdasmiljöössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Povelainen, Manager, Ad Tech team, p. +358 10 665 3775.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.