Lead Data Scientist, Alma Talent, Asumisen data ja kiinteistötieto

Muutamme datan menestykseksi: Alma Talent tarjoaa älykkäitä tiedolla johtamisen ratkaisuja, joiden avulla yritykset kehittävät ja tehostavat toimintaansa ja tekevät parempia päätöksiä.
Haemme data scientistia kehittämään markkinoiden parhaita datatuotteita. Sydämesi syttyy ratkaisuille, jotka tuovat menestystä asiakkaillemme. Mallin hyödynnettävyys on sinulle tärkeämpää kuin teoreettinen täydellisyys. Et usko koulukuntiin vaan tuloksiin, joita asiakkaamme saavat datamme avulla. Innostut päästessäsi ideoimaan yhdessä loppuasiakkaidemme kanssa, miten valjastaa datamme vielä paremmin heidän hyödykseen.
 
Tarjoamme:
 • Keskeisen roolin ja eturivin paikan Alman kasvavassa dataliiketoiminnassa
 • Suomen mittakaavassa monipuoliseen ja kiinnostavan datasetin (useita eri datalähteitä, käyttäytymistietoa)
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat (mm. AWS, Airflow, Glue)
 • Kehittymistä tukevan esimiehen, organisaation ja ilmapiirin
 • Joustavat työajat, toimivat etätyökäytännöt
Tehtävässä menestymisessä auttavat:
 • Vahva kokemus ja osaaminen datan jalostamisesta
 • Ymmärrys tietokannoista, ETL:stä ja datapohjaisesta koodaamisesta
 • Kiinnostus AI/ML-mallinnukseen
 • Into asiakkaiden kanssa työskentelyyn
 • Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin
 • Palava halu oppia uusia asioita 
Kehityshaluisena ammattilaisena et pelkää kasvaa liiketoiminnan mukana. Sinulla on myös tehtävään sopiva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.Tarjoamme Almalla nopealiikkeisen työpaikan tunnettujen brändien parissa, fiksujen ja energisten työkavereiden kanssa. Työpiste on Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. 
 
Kiinnostuitko tehtävästä? 
 
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2. Lisätietoja tehtävästä antaa: Niilo Ursin
Liiketoimintajohtaja, Alma Talent
niilo.ursin@almamedia.fi 

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.