Java/Fullstack-kehittäjä asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin

Java/Fullstack-kehittäjä asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin

Alma Talent Tietopalvelut auttaa asiakkaitaan menestymään datalla. Välitämme, tuotamme ja jalostamme dataa, johon asiakkaamme voivat aidosti luottaa ja jonka perusteella he voivat tehdä parempia päätöksiä. Data on kaikkien tietopalvelulaisten dna:ssa, devaajasta asiakaspalveluun. Myös datavastuullisuus on meille tärkeää.

Etsimme Alma Talentin asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimiin kokenutta backend- tai fullstack-kehittäjää. Pääset työskentelemään Suomen kattavimpien kiinteistö- ja yritystietopalveluiden parissa. Tiimi kehittää muun muassa Alma Talentin kiinteistö- ja huoneistohakua, jonka lisäksi jakelemme tuotteitamme rajapintapalveluiden kautta suoraan asiakkaille. Asiakkaitamme ovat mm. pankit, viranomaiset, kiinteistövälittäjät ja isännöitsijät.

Alma Talentin asumisen datan ja kiinteistötietojen kehitystiimi vastaa kehittämistään sovelluksista koko elinkaaren aikana. Pitkän aikavälin teknisestä laadusta ja ylläpidettävyydestä huolehdimme muun muassa suunnittelun, teknisen dokumentaation, automatisoidun testauksen ja koodikatselmointien kautta. Tämän lisäksi listaamme liiketoiminnasta erillään olevaan Kanban-tauluun työn alle otettavia teknisen velan poistoon liittyviä tehtäviä. Meille on oikeasti tärkeätä kehittää palveluamme korkean laadun standardeilla.

Kehitystiimimme valitsee käytetyt teknologiat itsenäisesti. Tällä hetkellä projektien backend-stackeista löytyy muun muassa Java 11, Spring Boot, Docker, AWS Fargate ja AWS Lambda. Mikropalveluita on tehty myös TypeScriptillä Node.js:n päälle. Tietokantoina toimii useampi MongoDB ja DynamoDB. Frontendia rakennamme Reactilla ja TypeScriptillä.

GitHub, Infrastructure as Code ja Splunk ovat myös käytössämme päivittäin. Käytettyjä teknologioita evaluoidaan jatkuvasti ratkaistavan ongelman ehdoilla.

Tarjoamme:

 • Avainpaikan Alma Talentin kehitystiimissä
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat
 • Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
 • Joustavat työajat ja lomakäytännöt, toimivat etätyökäytännöt

Tehtävässä menestymisessä auttavat:  

 • Vahva osaaminen fullstack- tai backend-kehittämisestä, esimerkiksi Kotlin/Java tai Node.js
 • Kyky oppia uutta ja olla kiinnostunut uusista ratkaisumalleista sekä teknologioista
 • Kokemus rajapintojen kehittämisestä
 • Osaaminen tietokannoista
 • Kokemus pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n hyödyntämisestä
 • Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin

Meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Meille on tärkeää markkinoiden parhaiden palveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin. 

Lisää meistä:
https://devaaja.almamedia.fi/
https://twitter.com/almadevelopers
https://www.almatalent.fi/ 
#rohkeuskasvaa
#almaspirit

Yhteyshenkilö
Niilo Ursin
Liiketoimintajohtaja, Alma Talent
niilo.ursin@almamedia.fi

Juhani Niinimaa
Tech Lead, Alma Talent 
juhani.niinimaa@almamedia.fi

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.