MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ 

Haluatko osaksi Alma Media konsernin viestintätiimiä vahvistamaan mielikuvaa ja kokemusta Almasta keskeisille sidosryhmillemme. Tiiminä vastaamme yhtiön strategian viestinnästä ja brändin markkinoinnista työntekijöille, asiakkaille ja sijoittajille. Keskeistä työssämme on Alman eri liiketoimintayksiköiden ja toimintojen viestinnän tukeminen ja tuloksellisen sisäisen yhteistyön edistäminen.

 

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä teet Alman vahvuuksia tutuiksi sidosryhmillemme. Vastaat markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta tukenasi osaavat sisäiset ja ulkoiset yhteistyökumppanit. Olet etsimämme ammattilainen, jos ymmärrät viestinnän ja strategian kuuluvan erottamattomasti yhteen ja sinulla on kokemusta brändien johtamisesta. Olet valmis tekemään työtä kestävän kasvun kiihdyttämiseksi.

Toivoisimme sinun olevan

  • ennakkoluuloton ja omaavan näkemystä yhteiskunnallisesti merkityksellisistä asioista
  • kokenut monikanavaisen markkinointi- ja viestintätyön sekä vaikuttamisen ammattilainen
  • innostunut digitaalisen toimintaympäristön monista mahdollisuuksista
  • loistava projektinhallinnassa ja vahva toimeenpanija
  • selkeä ja vakuuttava viestijä sekä suomen että englannin kielellä.
  • oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuunsa kantava tiimipelaaja 

 

Viestinnän ja markkinoinnin piinkovan ammattilaisen lisäksi etsimme ennen kaikkea aitoa ihmistä ja hyvää tyyppiä, joka näkee ympärillään uhkien sijaan mahdollisuuksia ja uskaltaa tavoitella suuria ja innostua pienistä.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.1.2021- 28.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja brändijohtaja Elina Kukkonen puh. 050 4380889.

Hakuaika tehtävään päättyy 6.12.2020

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva mediayhtiö ja digitaalisten palveluiden tarjoaja. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.  Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Aleksi, Web Developer

Niina, projektiassistentti

Henrik, UX Design Lead

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.