Analyytikko, Alma Talentin toimitusten datadeski

Haemme huipputekijää uuteen perustettavaan rooliin. Työskentelet analyytikkona, datalähtöisen journalismin kehitystiimin jäsenenä Suomen suurimassa taloustoimituksessa. Tunnetuimmat mediabrändimme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Tivi ja Mikrobitti.

Uusi, juuri perustettu, datadeski on osa ulkoasutoimitusta. Tiimin jäsenet tekevät tiivistä yhteistyötä uutistoimituksen ja kehitysorganisaatioiden kanssa. Tehtävässäsi osallistut lisäksi käyttäjä- ja yritystiedon hyödyntämiseen liittyviin projekteihin myyntiorganisaatioiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu tiedon poimintaa, käsittelyä ja analysointia:

  • Datalähteiden aktiivinen etsiminen
  • Tiedon jalostaminen journalistiseksi tuotteeksi ja palveluksi
  • Tiedon rakenteellinen käsittely
  • Tiedon analysointi ja analyysimallien rakentaminen

Toivomme, että tunnistat itsesi suurimmasta osasta seuraavia kohtia:

  • Data-analytiikan, datan käsittelyn tai tilastomallinnuksen osaaminen
  • Kehittyneiden tilastomenetelmien, koneoppimisen ja big data -analytiikan tuntemus
  • Ohjelmistoarkkitehtuurien tuntemus, tietovarastoinnin periaatteet ja tietomallinnuksen käsitteet
  • Osaaminen ja kokemus tilastovälineistä, kuten Python, R ja SQL.

Tehtävä sopii sinulle, jos viihdyt nopearytmisessä uutistyössä, olet analyyttinen, loistat ongelmanratkaisussa ja osaat visualisoida ja perustella johtopäätökset. Olet ratkaisukeskeinen, tavoitehakuinen, ja sinulla on kokemusta laaja-alaisesta tietokantojen keräämisestä ja hyödyntämisestä.

Työssäsi pääset osallistumaan Suomen johtavan talousmedian kehityksen ytimeen ja luomaan asiakkaillemme uusia sisältöpalveluita osaavien ja innostuneiden kollegoiden kera. Työpiste on Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. Tartu erinomaiseen tilaisuuteen kehittyä ja kasvaa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn parissa!

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12. Lisätietoja tehtävästä antaa Lars Holm, lars.holm@almamedia.fi, puh. 0408200954.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Aleksi, Web Developer

Niina, projektiassistentti

Henrik, UX Design Lead

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.