Media-asiantuntija, sisältömarkkinoinnin julkaisutiimi

Alma Median sisältömarkkinoinnin julkaisutiimi etsii vahvistusta sisältömarkkinoinnin ratkaisujen koordinointiin, julkaisemiseen ja optimointiin.

Tehtävässä toimit Alma Median sisältömarkkinoinnin keskiössä sisältöjen koordinoinnin, julkaisemisen ja optimoinnin ammattilaisena. Sisältömarkkinoinnin ratkaisujen tunteminen sekä vankka kokemus julkaisu- ja mainonnanhallintajärjestelmistä luovat perustan tehtävässä menestymiselle. Hakukoneoptimoinnin sekä raportointityökalujen tuntemus ovat ehdottomia plussia!

Henkilönä olet kehityshenkinen ja nopea oppimaan. Tehtävässä vaaditaan hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä kykyä omaksua teknisiä järjestelmiä. Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat työssä onnistumisen edellytyksiä. Työssä vaaditaan myös tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Työskentelykielenä ovat suomi ja englanti.

Toivomme sinulta

  • kokemusta sisältömarkkinoinnin ratkaisujen parissa työskentelystä ja halua kehittyä sisältömarkkinoinnin ammattilaisena
  • hyvää digitaalisen liiketoiminnan tuntemusta
  • kokemusta mainonnanhallinnan ja julkaisujärjestelmien käytöstä (käytössämme on mm. Xandr, Newspilot, Digital Writer, Flockler, WordPress)
  • hakukoneoptimoinnin ja/tai raportointityökalujen (mm. Google Analytics) tuntemusta
  • taitoa omaksua asioita nopeasti ja työskennellä paineen alla
  • hyviä yhteistyö- ja viestintävalmiuksia sidosryhmien kanssa toimimiseen 
  • kokemusta asiakaspalvelun tai vastaavanlaisen organisaation tehtävistä sisältömarkkinoinnin tai digimainonnan parissa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä sekä monipuoliset mahdollisuudet oman asiantuntemuksesi kasvattamiseen. Saat työsi tueksi osaavat työkaverit, modernit työvälineet ja ison talon henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. Tulet työskentelemään Alma Mediaratkaisujen sisältömarkkinoinnin tiimin kanssa, osana mainonnanhallinnan palveluita.

Pieni tehotiimimme odottaa jo vahvistusta, joten lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Mari Sederholm sähköpostitse: hanna-mari.sederholm@almamedia.fi tai puhelimitse: puh. 0415362250. Parhaiten tavoitat ti 20.10. klo 10.30-11.30.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.