Insight Planner/Manager Alma Mediaratkaisuihin

Etsimme nyt Data&Insight -tiimiin analyyttistä ja digimainonnasta innostuvaa osaajaa kasvattamaan digitaalista mainontaa mediamyynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tueksi Alma Mediaratkaisut yksikköön.

Insight planner/managerin monipuolisessa tehtäväkentässä vastuullasi on digikampanjoiden suunnittelu ja suunnitteluprosessin kehittäminen mediamyynnin ja mainostaja-asiakkaiden tarpeisiin. Suunnittelun lisäksi analysoit kampanjatuloksia ja teet niistä suosituksia. Vastaat datan analysoinnista sekä näkemysten tuottamisesta tuotekehityksen ja markkinoinnin tueksi sekä monipuolisen insight-tiedon jalostamisesta hyötykäyttöön. Pääset osallistumaan erilaisiin hankkeisiin, kuten yleisödatan kehittämiseen useiden sidosryhmiemme kanssa Alman sisällä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu yhteistyö mediatoimistojen kanssa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on analyyttisen ja datalähtöisen ajattelutavan lisäksi kokemusta digimainonnasta ja erilaisten digikampanjoiden suunnittelusta. Sinulla on hyvä ymmärrys sekä markkinoinnista että mainonnasta. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Google Analytics ja Planner työkalut ovat myös tuttuja ja Excel ja - Power Point -taitosi ovat hyvällä tasolla. Arvostamme, myös kokemusta datan visualisointityökaluista (esimerkiksi PowerBI). Hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi pidät langat käsissä kiireellistenkin tilanteiden äärellä. Olet aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi sekä laajemmin viemään eteenpäin työnkuvaasi ja siihen liittyvää vastuualuetta. 

Tarjoamme Almalla nopealiikkeisen työpaikan tunnettujen brändien parissa! Työpisteesi sijaitsee Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla.

Kiinnostuitko? Hae heti, kuitenkin viimeistään 31.5. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja Johanna Vartiainen, johanna.vartiainen@almamedia.fi tai p. 010 665 3282 ke 20.5. klo 14-16 tai ke 27.5. klo 14-16

 

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.