MYYNTIRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ ALMA LOCAL TIIMIIN

Haluatko päästä valmentamaan eteenpäin katsovia ja innostuneita myynnin ammattilaisia?

Alma Local digimyyntitiimi on valtakunnallisesti toimiva ja vauhdikkaasti kasvava myyntitiimi, joka on osa Alma Consumer liiketoimintayksikköä. Tiimi toimii usealla paikkakunnalla ja palvelee pääsääntöisesti pk-sektoria. Tiimin menestys perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, loistavaan tiimihenkeen, systemaattiseen tekemiseen ja vapauteen ideoida rohkeasti yhdessä.

Työssäsi pääset valmentamaan tiimiäsi innostavalla esimerkilläsi ja autat tiimiläisiäsi onnistumaan työssään. Haet kasvua omalta alueeltasi aktiivisella uusasiakashankinnalla. Yhdessä tiimisi kanssa työskentelet eri toimialojen yritysten kanssa. Autat asiakkaitamme rakentamaan brändiään tarjoamalla heille edistyksellisiä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Idearikkaana myynnin ja markkinoinnin osaajana tuot uusia näkemyksiä niin tiimiläistesi arkeen kuin asiakkaan markkinointiinkin. Liikut eri kaupunkien välillä Suomessa ja työpisteesi sijainninkin suhteen olemme joustavia.

Odotamme sinulta rohkeutta, näkemyksellisyyttä ja valmiuksia kehittää B2B-myyntiä. Arvostamme valmentavaa johtamistapaa, hyviä organisointitaitoja, korkeakoulututkintoa sekä suurta intohimoa myyntiä ja digitaalista markkinointia kohtaan.

Tarjoamme upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta yhdessä laajan ja taitavan asiantuntijaorganisaatiomme kanssa, paljon mahdollisuuksia kehittyä Alma Median sisällä sekä loistavat edut.

Tartu tilaisuuteen! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jarkko Rautio p. 050 325 6907 / jarkko.rautio@almamedia.fi

 

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Iltalehti, Aamulehti, Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Etuovi.com ja Monster. Alma Mediassa työskentelee noin 2300 henkilöä, joista reilu kolmannes toimii Suomen ulkopuolella yhdeksässä eri Euroopan maassa.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.