Kesätyöntekijöitä Alma Manun lehtipainoon

Haemme Alma Manun lehtipainoon

kesätyöntekijöitä 

varasto-, paino- ja postitustehtäviin. 

Pääsääntöisesti tulet työskentelemään painajien ja koneenhoitajien aputehtävissä mukaan lukien koneiden kunnossapitoon liittyvissä ylläpito- ja huoltotehtävissä. Työ on kolmivuorotyötä ja siihen vaaditaan 18 vuoden ikä. Työsuhteen kesto ajoittuu touko-elokuulle. 

Odotamme sinulta kiinnostusta painoalaan, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja positiivista tekemisen meininkiä. Aiempi työkokemus tuotantoympäristöstä tai graafisen alan koulutus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme vastuullisen työn Pohjoismaiden moderneimmassa lehtipainossa Tampereen Sarankulmassa. Perehdytämme sinut huolella ja saat työsi tueksi osaavat sekä mukavat työtoverit. Tutustu arkeemme osoitteessa http://www.almamanu.fi

Hae mukaan iloiseen joukkoomme viimeistään 12.3.2020 osoitteessa rekry.almamedia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jukka Ojanen 14.2. klo 14:30-15:30 ja 17.2 klo 9:00-10:00 puh. 010 665 3800.

 

Alma Manu Oy on painamisen ammattilainen. Alma Manun lehtipaino Tampereella on Pohjoismaiden modernein. Painotalomme pyörii vuorokauden ympäri. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.