Backend- tai fullstack-kehittäjä digiliiketoiminnan taustajärjestelmätiimiin

Alma Talent on Suomen johtavien talous- ja ammattilaismedioiden julkaisija. Medioitamme Suomessa ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, Mikrobitti ja Tivi. 

Alma Talent Tietopalvelut ja Alma Talent Pro tuottavat päättäjille ja asiantuntijatyötä tekeville tieto- ja sisältöpalveluita, kirjallisuutta ja koulutuksia ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Olemme kumppani, jolle asiakkaan menestys on onnistumisemme tärkein mittari. Liiketoimintamme on voimakkaasti digitaalista ja kasvussa. Lisää: almatalent.fi

Alma Talentin digitaalisten palveluiden taustajärjestelmänä toimii oman tiimimme rakentama Tuju-järjestelmä. Järjestelmän kautta jaellaan palveluita sadoille tuhansille käyttäjille ja kerätään liikevaihtoa miljoonilla euroilla kuukaudessa. Etsimme nyt tiimiin osaavaa backend- tai fullstack-kehittäjää. 

Tarjoamme:

 • Avainpaikan Alma Talentin Tuju-kehitystiimissä 
 • Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat (Java, Golang, MongoDB, AWS)
 • Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
 • Joustavat työajat ja lomakäytännöt

Tehtävässä menestymisessä auttavat:

 • Vahva osaaminen backend-kehittämisestä esimerkiksi Javalla
 • Kokemusta asiakas-, laskutus- ja tuotehallinnan järjestelmien kehittämisestä, esimerkiksi telco-toimialalta tai vastaavalta
 • Osaaminen tietokannoista ja kuormankestävien palveluiden rakentamisesta
 • Kokemusta helposti frontissa hyödynnettävien REST API:en kehittämisestä
 • Kokemus pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n hyödyntämisestä
 • Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin

Meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Meille on tärkeää markkinoiden parhaiden palveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin. 

Kiinnostuitko?

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan pikaisesti osoitteella: talent.devaajarekry@almamedia.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Linden jouni.linden@almamedia.fi  

Lisää meistä:

https://devaaja.almamedia.fi/
https://twitter.com/almadevelopers
https://www.almatalent.fi/ 
#rohkeuskasvaa
#almaspirit

 

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Sanna, Business Owner

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.