Kesätoimittajia ja -kuvaaja Satakuntaan

Satakunnan Kansa, Kankaanpään Seutu ja Sydän-Satakunta hakevat kesäksi monimediatoimittajia ja -kuvaajaa

Satakunnan Kansalla, Kankaanpään Seudulla ja Sydän-Satakunnalla on vahva ote alueidensa päivittäisestä elämästä. Satakunta on maakuntana kiinnostava ja täynnä mahdollisuuksia. Tästä hyvänä osoituksena on tuleva kaikkien aikojen festarikesä.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vastuullista journalismia. Työ on hyvin monipuolista ja juttuaiheet ja -keikat ovat vaihtelevia. Annamme vastuuta ja mahdollisuuksia kokeilla, joten pääset toteuttamaan ideoitasi.

Pääset osaksi tiivistä ja auttavaista työyhteisöä Porissa, Kankaanpäässä tai Kokemäellä, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Perehdytämme sinut huolella ja tulet saamaan jatkuvaa tukea työtovereiltasi. 

Odotamme sinulta rohkeaa ja rivakkaa uutisasennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme aiempaa journalistista työkokemusta, hyvää yleissivistystä ja kielitaitoa. Lisäksi toivomme sinulta osaamista live- ja stillkuvaamisesta. Järjestelmällinen luonne ja hyvä ajanhallinta auttavat sinua menestymään tehtävässä. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä toimittajana ja kuvaajana. Jokainen päivä on erilainen, joten opit taatusti uutta matkan varrella. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään niin paljon kuin haluat.  

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, työyhteisöstä ja satakuntalaisista, joten soita

Satakunnan Kansan kehityspäällikkö Anne Mäkelä 0106658214

Kankaanpään Seudun päätoimittaja JP Mikola 0106652359

Sydän-Satakunnan päätoimittaja Timo Simula 0106655701  

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 26.1. mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi. Jätä hakemuksesi yhteydessä muutama työnäyte.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Aino, Growth Hacker

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.