Kesätoimittajia Iltalehteen

Iltalehti etsii kesätoimittajia kaikille osastoille (uutiset, ulkomaat, viihde, urheilu, IL-TV, lifestyle ja ulkoasu)

Haluatko tehdä Suomen mielenkiintoisimpia uutisia ja puheenaiheita? Osaatko kertoa tarinan lukijaa kiinnostavasti kaikissa kanavissa? Sinulla on vahva näkemys digitaalisen uutisoinnin vaatimuksista ja haistat, mikä sosiaalisessa mediassa kiinnostaa?

Uutistoimittajana sinulla on jatkuva uutisnälkä ja pistämätön uutisnenä. Poimit mielelläsi erityisesti valtakunnallisia uutisvoittoja. Osaat avata päivän uutisten isomman merkityksen lukijan arjessa ja esiinnyt myös luontevasti kameran edessä sekä tarvittaessa radiostudiossa. Haluat jatkuvasti kehittyä journalistina ja hoidat tiedonhankinnan ja juttujen teon ripeästi sekä vakuuttavasti. IL-TV:n videotoimittajana olet idearikas heittäytyjä, joka janoaa keikoille uutistapahtumien keskelle. Osaat tehdä videot omatoimisesti aina ideoinnista julkaisuun saakka ja otsikoida ne houkuttelevasti.

Jos haet lifestyle-toimitukseen, täytät yllä mainitut vaatimukset, mutta lisäksi ymmärrät, mikä lifestylen maailmassa kiinnostaa. Iltalehden lifestyle-toimitus tekee päivittäin mielenkiintoisia, koskettavia, ja havahduttavia juttuja kaikista elämän osa-alueista. Neuvomme, ohjeistamme, kuuntelemme ja herätämme tunteita. Haluamme, että tunnistat eri aihepiiriemme puheenaiheet ja löydät tarinat ja saat ihmiset niiden takana. Jos joku aihealue ei ole sinun erikoisalaasi, selvität taustat ja otat rohkeasti selvää.

Urheilutoimittajana elät ja hengität urheilua monipuolisesti. Löydät kiinnostavimmat ilmiöt useista eri lajeista ja kykenet kiivastempoiseen uutistyöhön kovankin paineen alla. Tunnistat suomalaisia kiinnostavat urheilijat ja osaat kertoa heidän tarinansa vetävästi. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Suomen luetuimmassa urheilumediassa historiallisena arvokisakesänä esimerkiksi jalkapallon EM-kisojen ja Tokion olympialaisten parissa.

Heittäydy haasteeseen! Etsimme monimediatyöhön kykeneviä kesätoimittajia Iltalehden eri osastoille. Valituille tarjoamme eturivin paikan nykyaikaisessa, dynaamisessa ja monipuolisessa mediatalossa. Mikäli haluat tietää tarkemmin kesätoimittajan arjesta, soita julkaisupäällikkö Tuukka Matilaiselle, p. 044 509 6120.

Mikäli haluat tietää tarkemmin lifestylen kesätoimittajan arjesta, soita julkaisupäällikkö Piia Rantiolle, p.050 560 6165.

Jätä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 22.1.

Mikä on almalaisille tärkeää? 

Lauri, ohjelmistosuunnittelija

Henrik, avainasiakaspäällikkö

Aino, Growth Hacker

Katso lisää videoita Youtubesta

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Mediatalona meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Lähetä meille hakemus ja valitse tehtäväalueista mieleisesi. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa tai meillä on muita mahdollisuuksia tarjolla.

#rohkeuskasvaa

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.