Forest

Gofinlandin kautta Forest Escape -metsäseikkailuun

Alma Mediaan kuuluvan Gofinland –palvelun kautta voi nyt varata majoituksen lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja kotimaassa. Tämän kesän uutuus on huonepakopeleihin pohjautuva Forest Escape, joka haastaa pelaajat ratkaisemaan jännittävän mysteerin ja pakenemaan metsästä yhdessä.

Erilaiset huonepakopelit ovat saavuttaneet suuren suosion, ja uusi Forest Escape vie pelin täysin uuteen ympäristöön – suomalaiseen metsään.

Forest Escape haastaa pelaajia käyttämään kaikkia aistejaan, havainnointikykyä sekä loogista ajattelua. Peli vaatii samalla hyvää ryhmähenkeä ja tiivistä yhteistyötä. Mysteeriä ratkotaan 2-10 hengen ryhmässä ja peli soveltuu hyvin kaveriporukoille, työyhteisöille, perheille ja polttariseurueille.

-Suomesta löytyy upeaa koettavaa, nähtävää ja tehtävää, mutta matkailijan voi olla joskus vaikea löytää tietoa aktiviteeteista ja palveluista. Ja jos löytääkin tietoa, niin palvelun ostaminen voi olla hankalaa, kertoo Gofinlandin liiketoimintapäällikkö Paula Jokisalo.

-Haluamme lisätä erilaisten aktiviteettien tarjontaa Gofinland-verkkosivustolla. Tällöin asiakas voi helposti tutustua eri aktiviteetteihin ja ostaa palveluita majoituksen vuokrauksen yhteydessä. Tarjoamme samalla kotimaan palveluntuottajille kaivatun myyntikanavan, jonka muu tarjonta tukee myös heidän myyntiään, Jokisalo jatkaa.

Suomessa metsäpakopeliin pääsee osallistumaan toistaiseksi Kouvolan Repovedellä ja Verlassa sekä Nuuksion kansallispuistossa. Seuraavaksi metsäpakopeli avataan Helsingin Vuosaareen.

Varaa oma seikkailusi Gofinland-sivustolta

Gofinland on osa Alma Media–konsernia. Palvelu tarjoaa kotimaan matkailupalveluntuottajille myyntikanavan, jonka sisältö muodostuu mökki- ja loma-asunto- sekä aktiviteetti- ja ohjelmapalveluilmoituksista.

Lue lisää:
Gofinland mainostajille: Tavoita Suomeen lomaa suunnittelevat matkailijat
Rantapallo: Jännittävä uutuus Suomen metsissä – onnistutko ratkaisemaan mysteerin ja pakenemaan?
Iltalehti: Pakopeli metsässä - toimittaja testasi Forest Escapea 

  • Päivämäärä: 21.7.2016, 14.30
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Trendit

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Monster_thumbnail

Mobiilityönhaku on nykypäivää – Työnhaku halutaan tehdä mobiilissa, mutta järjestelmät hidastavat kehitystä

Mobiililaitteiden käyttö on laajentunut lähes jokaiselle elämänalueelle – myös työelämään ja rekrytointialalle.

Trendit
JARITHUMB

Tekoäly mullistaa markkinoijan maailmankuvan

Illalla nukahdin scifisarja Westworldiin, jossa tekoäly oli juuri ottamassa ihmisistä vallan. Aamulla heräsin Alma Talkin stagelle, jossa esitelmöin miten markkinointi-ihmiset voivat ottaa tekoälyä härkää sarvista. Hämmentävää. Mutta niin on tekoälykin.

Trendit
Autoilun_tulevaisuus_Kutila_thumbnail

Kuinka kauan auton rattiin tarvitaan ihminen?

Robottiautot kurvailevat liikenteessä jo muutaman vuoden kuluttua. Suomen lumiset olot tai lainsäädäntö eivät estä niiden yleistymistä, mutta muutamia eettisiä kysymyksiä on vielä ratkottava.

Trendit
uutishuoneen luetuimmat jutut 2017 - 270x203

Alman uutishuoneen luetuimmat jutut 2017

Listasimme vuoden 2017 suosituimmat jutut Alma Median uutishuoneella. Luetuimpien artikkelien joukkoon mahtui juttuja tietosuoja-asetuksesta, somemarkkinoinnista, chatboteista, työmarkkinatilanteesta sekä työelämän vastuun ja vapauden tasapainosta. Katso viime vuoden suosituimmat jutut alta.

Trendit