visit-pori-asuntomessut_770x370

Alma Regionsin alustalle kehitettävä Visit Pori -sovellus tuo superkesän tapahtumien ja mainostajien sisällöt suurelle yleisölle

Alma Regionsin alustalle toteutettava Visit Pori -mobiilisovellus on osa Satakunnan Kansan, Porin Asuntomessujen ja Visit Porin solmimaa markkinointiviestinnän yhteistyötä. Maakuntamedian paikallistuntemuksen, mediatalon ydinosaamisen ja Alma-verkoston avulla sisällöt tavoittavat sekä porilaiset että matkailijat.
Tuleva kesä on Porissa oikea superkesä. Asuntomessujen lisäksi matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat ainakin SuomiAreena, Pori Jazzit ja Porispere. Huhtikuussa julkaistava Visit Pori -sovellus palvelee sekä kaupungin asukkaita, messukävijöitä että matkailijoita tarjoilemalla tapahtumatiedotusta, ajankohtaisia matkailutärppejä ja etuja.

Visit Pori -sovellus toteutetaan Alma Regionsin tekemälle sovellusalustalle. Onkin luontevaa, että sisältöjen ammattilainen, mediatalo, tarjoaa ratkaisuja myös muille sisältöjä tuottaville tahoille.

- Pystymme tarjoamaan paitsi media-alustan, myös kokonaisvaltaisen kumppanuuden, jossa eri markkinointiviestinnän keinot tukevat toisiaan. Visit Pori -sovelluksen sisältöjä tuetaan esimerkiksi sisältömarkkinoinnilla, mainonnalla ja näkyvyydellä kesän erikoislehdissä, kertoo sovellusalustan tuotepäällikkö Minna Vallo.
  
Satakunnan Kansalla on vahva intressi tukea alueensa hyvinvointia ja kehittymistä. Asuntomessujen ja muiden kesätapahtumien vaikutukset ovat merkittävät alueen yrityksille ja organisaatioille, mutta sisällöillä palvellaan myös muualta Suomesta saapuvia matkailijoita. Paikallisuuden ohella maakuntamedian vahvuutena ovat myös Alma-verkoston tuomat mahdollisuudet tavoittavuudelle. 

Alman mediaverkoston avulla yritykset ja kuluttajat tavoittavat toisensa tutkitusti hyvin kaikkialla Suomessa. Asumisesta ja matkailusta kiinnostuneiden suomalaisten tavoittamiseen sopii maakunta- ja paikallismedioiden lisäksi esimerkiksi Iltalehden asumisen ja matkailun teemat, Rantapallo.fi ja Etuovi.com. 

- Fiksulla markkinoinnilla ja yhdessä tehden on eri toimijoiden mahdollista saada Porin superkesästä suurin mahdollinen hyöty, muistuttaa myyntijohtaja Hanna Jalonen Satakunnan Kansasta.
 
  • Päivämäärä: 21.2.2018, 10.30
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Digitaalisuus

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Hakkeri

Informaatiohäirintä piinaa mediaa

Botit, trollit ja epäluotettavat uutislähteet ovat arkisia informaatiovaikuttamisen välineitä nykypäivän mediassa, ja varsinkin vaalien alla tavoitteellinen vaikuttaminen lisääntyy.

Digitaalisuus
Joni Mäkinen

Muuttuva työ täytyy kohdata rohkeasti

Vastuu työelämän muutoksessa mukana pysymisessä on sekä työnantajalla että työntekijällä.

Digitaalisuus
SIMOALMATHUMBNAIL

Datan matka - Sivulatauksesta kohdennukseen

Oletko joskus verkossa surffatessasi miettinyt, miksi näet juuri sellaista mainontaa, sisältömarkkinointia tai journalistista sisältöä kuin näet? Tiedätkö, miksi sinulle suositellaan kohtaamiasi sisältöjä? Vastaus löytyy datasta, jota sinusta on kerätty ja jota olet antanut luvan käyttää.

Digitaalisuus
annathumb

GDPR lopettaa henkilötietojen keräämisen kuluttajien selän takana

Pian se päättyy. GDPR:n siirtymäaika. EU:n uutta tietosuoja-asetusta ryhdytään soveltamaan 25.5.2018 alkaen, jolloin kaiken henkilötietojen käsittelyn tulee olla uuden sääntelyn mukaista. Ovatko suomalaiset yritykset valmiita tietosuojan uuteen aikaan?

Digitaalisuus