HRx 2017

Googlen [x]:n johtaja Mo Gawdat pääpuhujana HR-alan ykkösseminaarissa!

Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx kokoaa 21.11. Helsingin Messukeskukseen 500 HR-ammattilaista yhteen verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla. Tapahtuman pääteema on teknologia ja ihmiset rintarinnan – miten tekoäly, robotiikka, analytiikka ja muut teknologiat muuttavat organisaatioidentoimintaa sekä työn tekemistä.

Ohjelman keskeisiä teemoja ovat:

• Tulevaisuuden organisaatio ja rakenteet
• Uudet, työn tulevaisuuden mullistavat teknologiat
• Digitalisaatio – käyttäytymisen ja ajattelutavan täydellinen muutos
• Kasvua tukeva HR
• Ketterä kehittäminen & suunnittelu

Tapahtumapäivä huipentuu Mo Gawdatin puheenvuoroon. Mo Gawdat on Googlen innovaatio-osaston, Google [X]: n, liiketoiminnan johtaja ja "Solve for Happy" –kirjan kirjoittaja. Viimeisen kuuden vuoden aikana Mo on ollut käynnistämässä hyvin monia Googlen aloittamia hankkeita. Googlen futuristisessa "unelmatehtaassa" on kehitelty mm. Googlen itseohjautuvia autoja sekä Project Loonia, jonka tarkoituksena on tarjota kohtuuhintainen internetyhteys kaikille ympäri maailman. Puheenvuorossaan Mo esittelee kehittämäänsä algoritmia kuinka ihmisen aivot käsittelevät iloa ja surua. Algoritmin avulla voimme ratkaista onnellisuuden! 

Esittelyvideo Mon puheenvuorosta: www.youtube.com/watch?v=YQhtLDDGD7E
 
Tapahtuman koko ohjelma: www.events.almatalent.fi/hrx/ohjelma
  • Päivämäärä: 14.11.2017, 13.00
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Tapahtumat

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Suuri journalistipalkinto (SJP) suomalaisen median jaettavaksi

Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus, Suuri Journalistipalkinto – Stora Journalistpriset (SJP), siirtyy suomalaisten mediatoimijoiden jaettavaksi

Tapahtumat

Ronja Salmi saa yrittäjänä valita työt arvojensa mukaan

Nuori monitaituri uskoo, että hyvin tehty työ kantaa hedelmää.

Tapahtumat

Media nimeltä mmiisas – henkilöbrändistä ammatti

24-vuotias Miisa Rotola-Pukkila on uuden polven vaikuttaja, jonka tärkein työväline on älypuhelin. Nuoresta iästään huolimatta hän on onnistunut luomaan itsestään vetovoimaisen brändin, joka tunnetaan paremmin nimellä mmiisas.

Tapahtumat