Alman uutishuoneen luetuimmat jutut 2016

Listasimme vuoden 2016 suosituimmat jutut Alma Median uutishuoneella. Luetuimpien artikkelien joukkoon mahtui juttuja digitaalisuudesta, markkinoinnista ja erilaisista mainosratkaisuista, kuten sisältömarkkinoinnista. Myös vinkit työnhakuun kiinnostivat. Katso suosituimmat artikkelit alta.

1. Käyttöliittymäsuunnittelija – tämän päivän huippumyyjä

Riikka Wulff

Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff uskoo tulevaisuuden kasvupolun olevan enenevissä määrin palveluissa, joissa osto tapahtuu suoraan verkossa. Digibisnekseen siirryttäessä käyttöliittymäsuunnittelijan tulee ajatella huippumyyjän tavoin. Lue koko artikkeli.

2. Markkinoidaan markkinointia

Anne_Korkiakoski

Markkinointipanokset ovat Suomessa vain noin puolet siitä, mitä ne ovat vastaavilla yrityksillä kilpailevissa maissa. Anne Korkiakosken käynnistämän Siksi markkinointia -hankkeen tavoitteena on saada suomalaiset yritykset panostamaan markkinointiin, jotta osaamisemme ja tuotteemme saavat ansaitsemansa kaupallisen menestyksen maailmalla. Lue koko artikkeli.

3. Santtu Elsinen vahtii digitalisoimisen etenemistä

santtu_elsinen_2

Vuoden 2016 alusta aloittanut Santtu Elsinen on Alman ensimmäinen CDO eli Chief Digital Officer. Mikäs se tällainen tehtävä on? Lue koko artikkeli.

4. Työnhakuun kaivataan usein neuvoa ja tukea

Monster_artikkeli

Kuinka kiteytän oman osaamiseni CV:ssä? Miten löydän piilotyöpaikan? Entä jos saan kutsun videohaastatteluun? Saako yli viisikymppinen vielä töitä? Monsterin työnhakijapalveluista vastaava Mirva Puranen jakaa omat vinkkinsä työnhakuun. Lue koko artikkeli.

5. Sisältömarkkinointi on parhaimmillaan hyötymarkkinointia

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on voimakas trendi, josta odotetaan tulevaisuudessa merkittävää kasvua. Mutta vain pitkäjänteinen työ, riittävän laadukkaasti ja asiakasta kuunnellen tehdyt sisällöt ratkaisevat. Lue koko artikkeli.

  • Päivämäärä: 9.1.2017, 14.00
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Trendit

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Monster_thumbnail

Mobiilityönhaku on nykypäivää – Työnhaku halutaan tehdä mobiilissa, mutta järjestelmät hidastavat kehitystä

Mobiililaitteiden käyttö on laajentunut lähes jokaiselle elämänalueelle – myös työelämään ja rekrytointialalle.

Trendit
JARITHUMB

Tekoäly mullistaa markkinoijan maailmankuvan

Illalla nukahdin scifisarja Westworldiin, jossa tekoäly oli juuri ottamassa ihmisistä vallan. Aamulla heräsin Alma Talkin stagelle, jossa esitelmöin miten markkinointi-ihmiset voivat ottaa tekoälyä härkää sarvista. Hämmentävää. Mutta niin on tekoälykin.

Trendit
Autoilun_tulevaisuus_Kutila_thumbnail

Kuinka kauan auton rattiin tarvitaan ihminen?

Robottiautot kurvailevat liikenteessä jo muutaman vuoden kuluttua. Suomen lumiset olot tai lainsäädäntö eivät estä niiden yleistymistä, mutta muutamia eettisiä kysymyksiä on vielä ratkottava.

Trendit
uutishuoneen luetuimmat jutut 2017 - 270x203

Alman uutishuoneen luetuimmat jutut 2017

Listasimme vuoden 2017 suosituimmat jutut Alma Median uutishuoneella. Luetuimpien artikkelien joukkoon mahtui juttuja tietosuoja-asetuksesta, somemarkkinoinnista, chatboteista, työmarkkinatilanteesta sekä työelämän vastuun ja vapauden tasapainosta. Katso viime vuoden suosituimmat jutut alta.

Trendit