Alma Media > Käyttöehdot > Käyttöehdot > Alma Consumer

Alma Consumer -liiketoimintayksikön digitaalisten palveluiden käyttöehdot

Tervetuloa Alma Media –konserniin kuuluvan kuluttajamedialiiketoimintaan keskittyvän Alma Consumer -liiketoimintayksikön (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) digitaalisiin palveluihin (sisältäen mm. Internet-sivuilla ja eri laitteille tehdyissä sovelluksissa luettavissa ja katseltavissa olevat uutis-, hyöty- ja ajanvietesisällöt, keskustelupalstat, arvonnat ja kilpailut, näköislehdet, uutiskirjeet, sähköiset tietokannat, verkkokaupat ja erilaisiin tapahtumiin liittyvät digitaaliset palvelut kuten sähköiset ilmoittautumislomakkeet, jäljempänä ”Palvelu”).

Palvelun käyttöön liittyy seuraavat käyttöehdot, joihin käyttäjän tulee tutustua huolellisesti ennen Palvelun käyttämistä. Palvelun osat voivat sisältää Käyttöehtojen lisäksi sovellettavia erityisiä ehtoja, kuten tilausehtoja.

Palvelun käyttö on osoitus siitä, että käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Käyttöehtoja. Palvelun käyttäminen on kielletty, mikäli käyttäjä ei hyväksy Käyttöehtoja tai jotain osaa niistä.

Alma Consumer -yksikön digitaalisten palveluiden käyttöehdot 2018 (pdf)