Tavoita Suomeen lomaa suunnittelevat matkailijat

    Alma Media > Mainostajat > Alman mediat ja palvelut > Valtakunnalliset kuluttajamediat > Gofinland

Gofinland

Uusi Gofinland -palvelu tarjoaa kotimaan matkailupalveluntuottajille myyntikanavan. Palvelun tarkoituksena on tuoda palvelutuottajille konkreettista lisämyyntiä. Palvelun sisältö muodostuu mökki- ja loma-asunto- sekä aktiviteetti- ja ohjelmapalveluilmoituksista.

Mainostajille tarjoamme natiivimainonnan paikkoja kokonaisuuteen soveltuvalle sisällölle. Gofinland tavoittaa Suomeen suuntautuvaa lomaa suunnittelevat matkailijat ja sen tarkoituksena on innostaa ja inspiroida Suomi-lomailuun.

Keskustelemme mielellämme räätälöitävistä mainosratkaisuista. Jos haluat näkyä ainutlaatuisessa mainosympäristössä, ota meihin yhteyttä!

Tutusta palveluun tarkemmin alla olevista linkeistä:

Tietoa palvelusta

Gofinland

Tarjoamme myös muita tuotteita matkailupalveluyrittäjän liiketoiminnan tueksi, joista tässä esittelyt. Ole yhteydessä myyntiimme lisätietojen saamiseksi: paula.jokisalo@almamedia.fi p. 040 773 4644

johku-170x170
JOHKU – verkkokauppa ja varausjärjestelmä

Gofinland ja JOHKU yhdistivät voimansa ja näin syntyi yksi alan kilpailukykyisimmistä ratkaisuista matkailualan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin, myyntiin ja hallintaan.

Lue lisää

valokuvat-170x170
Mökkien valokuvauspalvelu

Laadukkaat ja ammattitaidolla otetut kuvat parantavat tutkitusti mielenkiintoa mökkiä kohtaan. Varauspäätökset tehdään suurelta osin kuvien perusteella. Laadukkailla ja realistisilla kuvilla on mahdollista lisätä mökkien varausmäärää.

Lue lisää

videot-170x170
Videot

Ostopäätöstä tehtäessä videolla on ratkaiseva rooli herättämässä kiinnostusta sekä vahvistamassa oikeaa valintaa. Video herättää tunteita ja jättää positiivisia muistijälkiä. Niiden merkitys palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa on jatkuvasti kasvamassa.

Lue lisää

blogi_170x170_-2
Blogi

Kotimaan matkailun kasvu tulee tulevaisuudessa ulkomailta. Siksi kaikki uudet kanavat, jotka saavat ulkomaiset matkailijat kiinnostumaan Suomesta loman kohdemaana, ovat tervetulleita. Gofinland blogi on englanninkielinen ja kohdistettu kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

  • Nopeuttaaksesi asian käsittelyä, kerrothan viestissäsi, mitä Alman palvelua tai tuotetta asiasi koskee.
  • Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.