Ajankohtaista

Uusi sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille


Etuovi.com tarjoaa yritysasiakkaille monipuolisia ja tuloksekkaita mainosratkaisuja tavoittaa asumisesta kiinnostuneet. Erilaisten kohdeilmoittelupakettien lisäksi palvelu tarjoaa mainostajille erilaisia verkko- ja mobiilimainonnan tuotteita. Lokakuussa 2015 lanseerattiin Etuovi-blogi, joka sisältää erilaisia asumiseen liittyviä sisältöjä – vinkkejä, ideoita ja näkökulmia sisustukseen, asunnonvaihtoon ja remontointiin. Uusi Etuovi-blogi laajentaa yritysasiakkaille tarjottavaa mainosratkaisujen kokonaisuutta ja yritysten on nyt mahdollista mainostaa Etuovi.comissa myös uudella sisältömarkkinoinnin näkyvyydellä.

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa valtakunnallisen yleisön. Etuovi-blogilla saat jatkuvan näkyvyyden Etuovi.comiin – Suomen kattavimpaan ja tunnetuimpaan asumisen palveluun. Sisältömarkkinoinnin tulokset realisoituvat parhaiten pitkällä tähtäimellä – panosta sinäkin yrityksesi pitkän tähtäimen näkyvyyteen.

Haluatko, että Etuovi-blogin lukijat viettävät aikaa myös sinun brändisi parissa? Tavoita asiakkaasi nyt uudella tapaa ja kirjoita Etuovi-blogiin! Ota yhteyttä myyntiimme, ja kerromme sinulle lisää uudesta sisältömarkkinoinnin ratkaisustamme.