Etuovi.com on Suomen kattavin asumisen palvelu

    Alma Media > Mainostajat > Alman mediat ja palvelut > Valtakunnalliset kuluttajamediat > Etuovi.com

Etuovi.com

Etuovi.com on tunnetuin, käytetyin ja parhaiten palveleva asumisen palvelu. Etuovi.com on kohderyhmämedia, jonka avulla tavoitat asumisesta kiinnostuneet asunnon ostajat ja myyjät, haaveilijat sekä asumisen ideoiden hakijat. Erilaisten kohdeilmoittelupakettien lisäksi palvelu tarjoaa mainostajille monipuolisia verkko- ja mobiilimainonnan sekä sisältömarkkinoinnin ratkaisuja. Etuovi.comissa voit kohdentaa mainontaasi käyttäjien hakukäyttäytymisen perusteella kampanjoimalla valtakunnallisesti tai alueellisesti kaikilla laitteilla.

etuovi_370x370_784788b851ca6195b8b0ff00009ee3c0-2
blogi_170x170_
Ajankohtaista

Sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa tuottamallesi sisällölle valtakunnallisen yleisön.

Lue lisää

 

 

peab-kuva_170x170_
Case

Asunnon ostaja löytyi ensimmäisellä digikampanjalla

Rakennusyhtiö Peab Oy:n Pirkanmaan osasto oli ensimmäiseen digikampanjaansa erittäin tyytyväinen, ja he mainostavat Etuovi.comissa myös jatkossa.

He saavuttivat sen tärkeimmän  – uusi asunnonomistaja tavoitettiin tunnistetusti nimenomaan tämän mainoskampanjan ansiosta.

Lue lisää

asiakascase_kuvat_houmi
Case

Etuovi.comin mainoskampanja auttoi uuden yrityksen tunnettuuden kasvattamisessa ja ydinkohderyhmän tavoittamisessa

Houmi Oy on 2018 perustettu kiinteistönvälittäjien ja kotiremonttien vertailu- ja kilpailutuspalvelu. Uutena yrityksenä Houmi Oy halusi kasvattaa tunnettuutta ja tavoittaa asunnon ostoa ja myyntiä miettiviä kuluttajia sekä potentiaalisia uusia kumppaneita.

Houmi Oy luotti Etuovi.comiin oikean kohderyhmän tavoittamisessa.

Lue kuinka Houmi Oy päätti hyödyntää Etuovi.comin mainosratkaisuja, ja sai erinomaisia tuloksia.

 

peab
Case

Etuovi.comin mainoskampanja siivitti useisiin kauppoihin ja uusiin toimeksiantoihin

Kodit On Oy Päivi Kuuttinen LKV on Kangasalla pian viisi vuotta toiminut kiinteistönvälitysyritys. Yritys on toimintansa alusta alkaen panostanut ensisijaisesti nettimainoskampanjoihin. Päivi Kuuttinen uskoo, että asiakaskunnan tavoittaa kaikkein parhaiten netin kautta ja painottaa Etuovi.comin arvokasta ja hyödyllistä käyttäjädataa, jota myös hyödyntää mainonnan oikean kohdennuksen apuna.

Päivi tarvitsi lisäapuja erään uudiskohteen myymättä jääneiden asuntojen markkinointiin. Katso miten Päivi päätti selvittää tilanteen ja sai lopulta useita kauppoja sekä uusia toimeksiantoja.

 

peab_
Case

Uudiskohteen teaser tuotti toivottuja tuloksia

Peab Oy, Tampere on rakennuttaja, joka käyttää aktiivisesti mainonnan eri ratkaisuja myyntityön tukena ja ymmärtää mainonnan tuoman hyödyn ja mahdollisuudet.

Asiakkaan tavoitteena oli tuoda uudiskohde, asunto-osakeyhtiö Messukylän Lissu ihmisten tietoisuuteen jo ennen varsinaisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. sekä laajentaa asiakasrekisteriä.

Lue miten Peab Oy, Tampere hyödynsi Etuovi.comin mainosratkaisuja, ja saavutti tavoitteensa.

huom
Case

Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivointi johti nopeaan kauppaan!

Irma Nieminen, Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n osakas on ollut kiinteistönvälittäjänä jo yli 30 vuotta. Valveutuneena välitysalan ammattilaisena hän kokee, että erilaisten markkinointitapojen käyttö ja kokeilu on ehdoton edellytys asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen toimeksiantajan hyväksi.

Irma iloitsee vapaasta mahdollisuudestaan käyttää Etuovi.comin lisänäkyvyysratkaisuja parhaaksi katsomilleen myyntikohteille. 

Lue lisää miten Irma hyödynsi Etuovi.comin lisänäkyvyyttä ja sai huikeita tuloksia.

Profiilit ja tavoittavuudet

Etuovi.com

Kuukausitavoittavuus

1 615 000 eri kävijää

 

Laitejakauma

Älypuhelin

52 %

Tietokone

33 %

Tabletti

15 %

 

Lähteet: FIAM – comScore MMX MP heinä-joulukuu 2018,  Google Analytics (tammi-syyskuu 2018), Real Estate Online 2016


Yhteydenottolomake

  • Nopeuttaaksesi asian käsittelyä, kerrothan viestissäsi, mitä Alman palvelua tai tuotetta asiasi koskee.
  • Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.