Rohkeus kasvaa
    Alma Media > Mainostajat > Alman mediat ja palvelut > Alma Business Events > Meditapahtumat


Meditapahtumat

Mediuutisten tapahtumissa yleis- ja erikoislääkärit, lääkealan ammattilaiset sekä terveydenhuollon päättäjät kohtaavat. Jokainen järjestämämme tapahtuma on yksilöllinen, sillä räätälöimme tapahtumien sisällöt ja vuorovaikutustyökalut tapahtumakohtaisesti. 

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Meditapahtumat on osa Alman tapahtumayksikköä.


Suomen ainoa sitoutumaton terveydenhuollon uutismedia


Nähdään tapahtumissa!

Mediuutisten tapahtumat tarjoavat alustan ajankohtaisille keskusteluille päivän polttavista kysymyksistä yhdessä keskeisten sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa.

Mediuutisilla on vahva media- ja tapahtuma osaaminen. Monipuolinen tapahtumatarjontamme ja saanut kiitosta sekä kuulijoilta että kumppaneilta. Tapahtumatarjontaamme kuuluvat kumppani- ja koulutustapahtumat sekä asiakkaidemme tilaisuuksien järjestäminen. Vastaamme tapahtumaprosessista kokonaisuudessaan, aina ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin sekä tilavarauksista ja sisällöntuotannosta.


Tulevat tapahtumatAikaisemmat tapahtumat

Keskustelu_520x270pix

Kumppanina

Tapahtumissamme tapaat suomalaiset yleis- ja erikoislääkärit sekä terveysalan valovoimaisimmat asiantuntijat. Tapahtumiemme sisällöt rakennetaan yhdessä kumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa, joissa nostetaan esille terveysalan ajankohtaisimmat ilmiöt. Tapahtumiemme avulla voidaan vahvistaa yritys- tai tuotebrändiä, kohdata uusia asiakkaita ja kumppaneita tai osallistua korkean tason keskusteluun yhdessä johtavien virkamiehien, lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Heräsikö kiinnostus, ole yhteydessä myyntiimme!

Saarikko_520x270pix

Tule puhujaksi

Kartoitamme jatkuvasti uusia puhujia ja parhaita käytänteitä sekä tapahtumiin että koulutuksiin. Jos tiedät henkilön, jolla on palava halu kouluttaa lääkäreitä, muita terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisia tai terveydenhuollon päättäjiä niin olethan yhteydessä meihin mediuutiset(at)mediuutiset.fi.

520x270_mediuutiset

Mediamme

Mediuutiset on sitoutumaton terveysalan media, joka tavoittaa kaikki työikäiset lääkärit. Mediuutiset välittää alan ammattilaisten kuulumiset ja kokoaa ihmiset yhteen printtilehden, verkkopalvelun ja tapahtumien kautta. 75% lääkäreistä pitää lehteä erittäin kiinnostavana tai melko kiinnostavana (Lääkäreiden mielikuvatutkimus 2017).

MEDIUUTISET

KUMPPANISISÄLLÖT MEDIUUTISISSAYhteystiedot

sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)almamedia.fi

asiakaspalvelu: tapahtumat.asiakaspalvelu(at)almatalent.fi 


MU Päivi Andersson

Päivi Andersson
myyntipäällikkö

p. 040 342 4690

Isa bostrom

Isa Boström
myyntiryhmän päällikkö

p. 050 563 8440

anna marjanen

Anna Marjanen 
myyntipäällikkö

p. 050 555 5250Sini Mäkinen 270 203

Sini Mäkinen
tapahtumapäällikkö

p. 050 574 5570

tiina-salminen-270-203

Tiina Salminen
tapahtumapäällikkö

p. 040 342 4579