Automated Guaranteed

Alma Median digimainonnan tuotteita voi ostaa Suomen suurimpien mediatalojen yhteiseltä Automated Guaranteed -markkinapaikalta. Uusi ostotapa on tarkoitettu mainonnan ammattiostajille. Se nopeuttaa ja helpottaa mediatilan ostamista vähentäen merkittävästi takuunäyttöisten kampanjoiden varaamiseen liittyviä eri työvaiheita.

Markkinapaikan kautta myydään desktop-, mobiili- ja videomainonnan takuuinventaarituotteita. Sieltä löytyvät lähes kaikki Almassa myytävät display- ja videomainonnan tuotteet niin yksittäisiin medioihin kuin verkostoonkin.

Videomainosformaateista tarjolla ovat kaikki preroll- ja postroll-tuotteet, artikkelivideot desktopiin ja mobiiliin sekä in-banner -videot. Myös kohdennukset ovat ostettavissa markkinapaikan kautta. Kaikkiin tuotteisiin voi valita vähintään aika- ja aluekohdennuksen ja moneen tuotteeseen yleisökohdennuksen, jossa on tarjolla laaja kirjo demografioita ja kiinnostuksen kohteita.

Markkinapaikka yksinkertaistaa mainonnan ostoprosessia, kun digimainonnan tuotteet ovat ostettavissa yhden työkalun kautta. Palvelussa ostaja valitsee haluamansa mediat, tuotteet ja kohdennukset, tarkistaa mainosnäyttöjen saatavuuden, neuvottelee hinnat, tekee mainospaikkavaraukset ja toimittaa kampanja-aineistot suoraan julkaisijoiden mainonnanjakelujärjestelmiin. Lisäksi ostaja voi seurata mainoskampanjoidensa edistymistä palvelussa.

Markkinapaikan teknologia-alustana toimii Adform A/S:n Automated Guaranteed -ratkaisu.

Ostajan hyödyt, top 5

  1. Tarjolla on laaja paletti medioita ja tuotteita yhdessä paikassa, mikä mahdollistaa mediasuunnitelman kaikkien varausten tekemisen kätevästi samalla työkalulla.
  2. Nopeat saatavuuskyselyt – tieto vapaasta inventaarista heti saatavilla
  3. Mediamyyjän kanssa käydyt keskustelut ja hintaneuvottelut tallentuvat kampanjan yhteyteen ja ovat sieltä myöhemmin saatavissa
  4. Laajat kohdennusmahdollisuudet
  5. Asiakasalennukset ovat suoraan käytettävissä järjestelmän kautta

Mediamyynnin yhteyshenkilösi:

Johanna Vartiainen, Johtaja, digimainonnan palvelut ja kehitys

johanna.vartiainen(a)almamedia.fi