Apollomatkat hyödyntää kampanjoinnissaan Rantapalloa monikanavaisesti  

Apollomatkat on tehnyt pitkään yhteistyötä Rantapallon kanssa ja on hyödyntänyt monipuolisesti Rantapallon mainostajalle tarjoamia mahdollisuuksia ympäri vuoden. 

Alkuvuoden tärkeän sesongin vauhdittamiseksi Apollomatkat on toteuttanut kampanjointia monikanavaisesti. Kohteiden markkinointiin on tehty display-mainontaa Rantapallon desktopissa ja mobiilissa sekä printtimainontaa Rantapallo-lehdessä. Rantapallon teemasivu on tarjonnut mahdollisuuden kertoa laajemmin sisältömarkkinoinnin keinoin Apollomatkojen tarjonnasta ja tuoda inspiraatiota lukijoille. 

Apollomatkat_570x370

 

Apollomatkat on hyödyntänyt myös Rantapallon brändättyä uutiskirjettä, jonka sisältö on ollut kokonaisuudessaan Apollomatkojen ja ohjannut matkojen varauksiin. Muuta näkyvyyttä tukemaan on käytetty lisäksi Rantapallon sosiaalisen median postauksia.

 

Apollo_printti_desktop_1980
Juuso Österman

 


”Meidän on ollut helppo löytää Rantapallosta monipuoliset mainonnan ratkaisut kulloiseenkin kampanjatarpeeseen, oli sitten kyse isosta brändiuudistuksesta, yksittäisestä tarjouskampanjasta, uutuuskohteen tai -tuotteen markkinoinnista.
Kampanjat ovat onnistuneet hyvin ja siitä osoituksena olemme jatkaneet yhteistyötä Rantapallon kanssa jo usean vuoden ajan.”

- Laura Malin, Marketing Lead Finland, Apollomatkat