Alma Media > Mainostajat > Artikkelit > Alma Plus -kuvagalleria > Automated Guaranteed – mainoskampanja suoraan markkinapaikan kautta
ag_770x370_almamedia-fi

Automated Guaranteed – osta mainoskampanjasi suoraan markkinapaikan kautta

Alman digimainonnan tuotteita voi ostaa Suomen suurimpien mediatalojen yhteiseltä Automated Guaranteed -markkinapaikalta. Automated Guaranteed -markkinapaikan kautta myydään desktop-, mobiili- ja videomainonnan takuuinventaarituotteita. Uusi ostotapa on tarkoitettu mainonnan ammattiostajille ja se nopeuttaa sekä helpottaa mediatilan ostamista.

Digimainontaa voidaan ostaa automatisoidusti joko ns. takuuinventaarikauppana (Automated Guaranteed) tai reaaliaikaiseen hinnoitteluun perustuvana mainoshuutokauppana (RTB, Real Time Bidding). Aiemmin takuuinventaarikauppa oli hyvinkin manuaalista, mutta Automated Guaranteed -ratkaisu automatisoi mainostilan ostamista vähentäen merkittävästi takuunäyttöisten kampanjoiden varaamiseen liittyviä eri työvaiheita.

Mediatalojen yhteinen markkinapaikka yksinkertaistaa mainonnan ostoprosessia, kun digimainonnan tuotteita voi ostaa yhden työkalun kautta. Palvelussa ostaja voi valita haluamansa mediat ja tuotteet, tarkistaa mainosnäyttöjen saatavuuden, neuvotella hinnat, tehdä mainospaikkavaraukset ja toimittaa kampanja-aineistot suoraan julkaisijan mainonnanjakelujärjestelmiin. Lisäksi ostaja voi seurata mainoskampanjoidensa edistymistä palvelussa.

Markkinapaikan teknologia-alustana toimii Adform A/S:n Automated Guaranteed -ratkaisu.

Lisätiedot:
Johanna Vartiainen, Johtaja, digimainonnan palvelut ja kehitys
johanna.vartiainen(at)almamedia.fi


Päivämäärä: 25.10.2016

Jaa artikkeli