Alma Media > Mainostajat > Artikkelit > Alma Talent kesäedut 2016 > Miljoonayleisö

Miljoonayleisö ammattilaisia, päättäjiä ja yrittäjiä

Alma Talentin mediat luovat markkinoijalle viikoittain yhteensä 1 150 000 kontaktia verkossa ja printissä. Digitaalinen verkosto jo yksin tavoittaa jopa 900 000 verkkokävijää viikossa. Painetut lehdet kohtaavat yli 600 000 lukijaa, jotka edustavat suomalaisia ylempiä toimihenkilöitä, asiantuntijoita, päättäjiä ja yrittäjiä (Comscore / Metrix -paneeli, KMT 2015).

Uusi Päättäjä&asiantuntija -paketti on valmis ratkaisu markkinoijalle Suomen vaikutusvaltaisimman ja ostovoimaisimman päättäjä- ja ammattilaisyleisön tavoittamiseksi verkossa. Mainospaikkana esimerkiksi Kauppalehti.fi:stä tuttu tuplajättiboksi on saatavissa läpi Alman digitaalisen verkoston, ja sijoittuu uutisartikkelin yhteyteen, erittäin hyvän huomioarvon paikalle.

Alma Talent verkosto on nyt myynnissä ja kampanjan markkinoija saa käyntiin jo toukokuussa. Alma Talent -verkostoa voi ostaa yhdestä osoitteesta, yhdeltä yhteyshenkilöltä ja valituilta mainospaikoilta. Alma Talent mediamyynnin yhteystiedot voit tarkistaa täältä.

Uudistusten yhteydessä myös valittujen mainospaikkojen hintoja on tarkistettu. Hinnastossa ilmoitetut Display-mainonnan hinnat ovat näyttöperusteisia, CPM-hintoja. Uudet hinnat ovat voimassa 1.5.2016 alkaen

alma-talent_purple_370x370