Alma Media > Mainostajat > Artikkelit > Alma Talent kesäedut 2016 > Kauppalehden sisältöihin uutta vuodenvaihteessa

Kauppalehden sisältöihin uutta vuodenvaihteessa

Printtilehti on yhä monelle lukijalle suosituin tapa perehtyä uutisiin ja niiden taustoihin. Digikanavien lisäksi kehitämmekin Alma Talentissa sisältökokonaisuuksia myös printin keskittyneempään lukemiseen. Nyt vuorossa on Kauppalehti, jonka  printtilehden sisältö saa uutta potkua sijoittamisen, yrittäjyyden, työelämän ja politiikan aiheisiin joulu – tammikuun aikana.

Oma Raha -sisältöä löytyy jatkossa myös tiistain lehdestä, jolloin lukijalle annetaan vinkkejä, mihin sijoittaa ylimääräiset 1000 – 2000 euroa juuri nyt. Teemoina on mm. rahasto- ja asuntosijoittaminen.
Oma yritys -sisältö laajenee tiistain lehdessä, jossa yritysanalyyseilla taustoitetut ns. käänneyhtiöt ja vaikeiden toimialojen menestyjät nostetaan julkisuuteen. Oma yritys –osio jatkaa myös keskiviikkoisin ja torstaisin.
Työelämä -osio laajenee keskiviikkoisin. Uusia teemoja ovat johtajana kehittyminen, työelämän säännöt ja uudet virtaukset
Uusi Suomi ja Kauppalehti yhdessä  tuottavat perjantaisin Kaksintaistelu-nimisen debattipalstan, jossa kaksi mielenkiintoista politiikan henkilöä väittelevät ajankohtaisista talouden ja politiikan aiheista.
Kaksintaistelu julkaistaan myös videona ja Puheenvuoro-blogissa Uusi Suomi -sivustolla
Kolmossivu antaa Kauppalehden lukijoille vinkkejä täydelliseen arkeen koko viikon.
Uutena sisältönä aloittaa mm. 30 minuutin täydellinen illallinen, nimensä mukaisesti resepti nopeasti valmistuvaan gourmet-illalliseen perjantai-illaksi.

Printin lisäksi kaikki nämä sisällöt löytyvät myös toki Kauppalehden verkosta – niille lukijoille, jotka suosivat digiä.