Alma Media > Mainostajat > Artikkelit > Keski-Suomi Jyväskylä > Alma-verkosto Rauma

Alma-verkosto tavoittaa noin 70% suomalaisista

Lähde: TNS Atlas 2017, Kantar TNS Oy

Mainontaa voidaan kohdentaa alueellisesti Alma Median kaikissa medioissa sinne, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat. Voit valita kampanja-alueeksi koko Suomen, Satakunnan tai vaikkapa Rauman alueen. Alma Median kattava verkosto mahdollistaa näkyvyyden valtakunnallisissa medioissa juuri siellä, missä haluat. Mainoksesi näkyvät potentiaalisille asiakkaillesi valitsemallasi alueella laadukkaiden ja kiinnostavien sisältöjen yhteydessä kaikilla päätelaitteilla katsottuna. 

 

Alma Media on Rakastunut Raumaan -yhteisön jäsen

Uskomme yhteistyön voimaan! Olemme mukana Rakastunut Raumaan -toiminnassa ylläpitämässä ja kehittämässä Rauman keskustan elinvoimaisuutta ja luomassa uusia yhteistyömahdollisuuksia yritysten ja päättäjien välille.

Lue lisää Rakastunut Raumaan -sivustolta

Millaiset ihmiset haluat mainonnallasi tavoittaa? 

Alueellisuuden lisäksi voit valita myös muita kohdennuksia, joilla tavoitat haluamasi kohderyhmän yhä tarkemmin. Valitse, millaisia ihmisiä haluat tavoittaa: Alma-verkosto tarjoaa työkalut digimainonnan tarkkaan kohdentamiseen erilaisilla elämän alueilla. Kohdennuksessa voidaan käyttää tietoa sosiodemografiasta (mies/nainen, asumistapa, perheen koko, tulotaso jne) ja kiinnostusalueesta (mökkeily, piha ja puutarha, valokuvaus, aktiiviurheilu jne). Mainonnan tehot kasvavat, kun viesti räätälöidään sopivaksi eri kohderyhmille – näin hyödynnät jokaisen mainosnäytön yhä tehokkaammin. Viestisi voidaan välittää valitsemallesi kohderyhmälle valtakunnallisesti tai aluekohdennettuna tietyn maakunnan alueella.

Tutustu Alma-verkoston kohdennusmahdollisuuksiin

Valitse sisällöt, joiden yhteydessä mainoksesi näkyy 

Sisältökohdentaminen tavoittaa lukijat oikeassa kontekstissa ja lisää viestisi osuvuutta entisestään. Mainos voidaan kohdentaa myös sopiviin mediasisältöihin eli ns. yleisöpaketteihin. Yleisöpaketteja on Alma-verkostoon tarjolla viisi erilaista: Autot, Asuminen, Viihde, Ruoka tai Uutiset. Esimerkiksi Autot-yleisöpaketti sisältää näkyvyyden Autotalli.comissa, Iltalehden Autot-osiossa sekä Kauppalehden Autot-osiossa, joissa mainoksesi tavoittaa autoista kiinnostuneet lukijat. Myös yleisöpaketit voidaan ostaa aluekohdennettuna.

Sisältömarkkinoinnilla luot arvokkaita asiakaskokemuksia 

Sisältömarkkinointi tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle jotakin hyödyttävää, viihdyttävää tai muuten sykähdyttävää sisältöä, jonka parissa hän haluaa viettää aikaa. Se voi olla vaikkapa yrityksen asiantuntijuutta vahvistava artikkeli tai arjen vinkkejä tarjoava video, jossa tuotetietous on uskallettu jättää parrasvalojen ulkopuolelle.

Onnistunut sisältömarkkinointi vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa ja syventää suhdetta potentiaaliseen asiakkaaseen. Asiakkaan ostohalukkuus herää, kun sisältö tarjoaa hänen tarpeeseensa tai ongelmaansa sopivan ratkaisun. Toimiva sisältö ei kuitenkaan yksinään riitä, sillä sen on kohdattava oikea yleisö, jotta arvoa luovia asiakaskokemuksia voi syntyä. 

Lue lisää sisältömarkkinoinnista

Retargetoinnilla tavoitat tuotteistasi ja palveluistasi jo kiinnostuneet

Retargeting eli uudelleen kohdentaminen ohjaa asiakkaan takaisin sisältösi ääreen. Voit kohdentaa mainontaa esimerkiksi yrityksesi verkkosivuilla käyneille tai sisältömarkkinointiartikkeliasi Alma-verkoston sivustoilla lukeneille. Keskimäärin 98% verkkokaupassa asioivista poistuu ilman ostosta. Voit tavoittaa heidät retargeting-mainonnan avulla. Retargetoimalla aktivoit potentiaaliset ja nykyiset asiakkaasi kustannustehokkaasti. 

Tuotanto tarpeen mukaan

Meiltä saat helposti myös tuotannon aina yksinkertaisista kuvamainoksista vuorovaikutteisiin animaatioihin, artikkeliteksteihin ja videoihin. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme. Autamme mielellämme löytämään tarpeisiisi sopivan tavan kohdentaa mainontaasi alueellasi!

hlokuvat_270x270_0000_Layer-3

Sanna Lahdenpää
Myyntipäällikkö, B2C
sanna.lahdenpaa@almamedia.fi
044 522 8149

hlokuvat_270x270_0001_Layer-2

Janne Norri
Myyntipäällikkö, B2B
janne.norri@almamedia.fi
050 572 8197

hlokuvat_270x270_0002_Layer-1

Marjaana Vilponen
Myyntijohtaja, kaupungit & kunnat
marjaana.vilponen@almamedia.fi
050 413 3914

 

Mainonnan menestystarinoita

Alma Regions

OP Turun Seudun kampanja ensiasunnon ostajille tavoitti kohderyhmänsä

Lue lisää >>

Alma Regions

Mielikuvamainonta toimii – Citymarket Länsikeskus

Lue lisää >>

Alma Regions

RTV:n lattiamateriaali lähti hyllystä liikkeelle kohdennetun mainonnan vauhdittamana 

Lue lisää >>