Alma Media > Mainostajat > Alma Mediaratkaisut > Alma Mediaratkaisut

Alma Mediaratkaisut

Ohjelmallinen ostaminen

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen. Alma Median eri sivustojen mainostilaa voi ostaa joko avoimen tai suljetun huutokaupan kautta. 

Lue lisää

Mobiilimainonta

Alman mobiiliverkosto tavoittaa 4 miljoonaa eri selainta viikossa ja on yksi Suomen tavoittavimmista mobiilimainonnan verkostoista. Mobiilin rich media -kampanjoiden keskimääräinen vuorovaikutusaste on jopa yli 6-kertainen staattisiin aineistoihin verrattuna.

Lue lisää

Liikkuva kuva

Alma-verkosto tarjoaa videomainonnan ratkaisuja, jotka toimivat laiteriippumattomasti kaikissa Alman medioissa. Videomainontaa voi näyttää niin video- ja tekstisisältöjen yhteydessä, kuin tavallisilla mainospaikoilla bannerin sisällä.

Lue lisää

Sisältömarkkinointi

Alman mediat tarjoavat monia mahdollisuuksia sisältömarkkinoijalle. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kunkin asiakkaamme tavoitteeseen ja markkinointibudjettiin sopivimman sisältömarkkinoinnin ratkaisun.

Lue lisää

Rich media

Rich media -mainosten avulla kiinnität käyttäjän huomion ja kasvatat vuorovaikutussastetta sekä mainoksen parissa vietettyä aikaa. Alma tarjoaa avaimet käteen -periaattella monipuolisia rich media -ratkaisuja sekä dekstopiin ja mobiiliin. 

Lue lisää

Kohdentaminen

Alma-verkosto tarjoaa monipuoliset kohdentamisen ratkaisut oikean yleisön tavoittamiseen. Kohdentamalla saat paremman hyötysuhteen mainosnäytöille.

Lue lisää

Alma Mediaratkaisut -yksikkö palvelee mainostajia Alma-tasoisten mediamyynnin tuotteiden kehitys-, markkinointi- ja myyntityössä. Sen tehtävänä on paneutua asiakkaiden markkinointiviestinnällisiin haasteisiin ja tarjota niihin kokonaisratkaisuja myös perinteisen mediamainonnan ulkopuolisin keinoin. Yksikkö on uusi, ketterä ja nopeasti kehittyvä. Alman tuotteita voi ostaa ohjelmallisesti tai ns. perinteisen mallin mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan markkinoinnin tavoitteisiinne parhaiten soveltuva ratkaisu ja ostotapa:

mediamainonta(a)almamedia.fi