Alman Developer Trainee -ohjelman haku on päättynyt

 

Moi!

Me olemme Alma Median teknologiajengi ja haluamme kasvattaa front- ja backend- devaajien ja analytiikkaosaajien joukkoamme. Kehitämme ja koodaamme lukuisia, varmasti sinullekin tuttuja, palveluita kuten Iltalehti, Kauppalehti, AamulehtiEtuovi.com, Rantapallo.fi, Autotalli.com

Alma Media ei ole pelkkä sanomalehtitalo, mitä ehkä mietit. Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet meillä tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä. Voit tutustua meihin tarkemmin Alman devaajien esittelysivulla ja Youtubessa

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt joukkoomme toistakymmentä traineeta maaliskuussa käynnistyvään 9 kuukauden mittaiseen palkalliseen trainee-ohjelmaan. Voit työskennellä joko Tampereella tai Helsingissä. Olet mielellään loppuvaiheen opiskelija ja kenties vailla lopputyöaihetta, mutta ennen kaikkea vain koodaamisesta kiinnostunut tyyppi - tärkeintä on innostus ja rohkeus kokeilla uutta!

Jos olet jo kokeneempi devaaja, niin tsekkaathan muutkin avoimet devaaja-paikkamme täältä!

Mitä tarjoamme

Meillä traineet pääsevät heti kiinni oikeisiin töihin ja tekevät samoja asioita, kuin muutkin koodaajat. Devaajiemme tuotokset päätyvät usein miljoonayleisöjen nähtäväksi, joten pääset näkemään työsi tulokset konkreettisesti. Lisäksi saat:

  • Henkilökohtaisen mentorin (almalainen devaaja)
  • Pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä Alman yksikössä 
  • Yhteisiä tutustumispäiviä ja hackday:tä muiden trainee-ohjelmaan kuuluvien kanssa 
  • Koulutus- ja workshop-päiviä
  • Lähes 500 hengen auttavaisen Slack-yhteisön
  • Modernit työvälineet, joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin
  • Toimipisteet kaupunkien keskustassa (Helsinki ja Tampere)
  • Ison konsernin edut kuten lounas- ja kulttuurisetelit
  • Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan trainee-jakson jälkeen. Mainittakoon, että jokaiselle edellisen trainee-ohjelman devaajalle tarjottiin vakituista työpaikkaa ohjelman päätyttyä!

Teknologiamme:

Meillä Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käytössä olevia teknologioita ei tarvitse hävetä: JavaScript (ES6+), React, NodeJS, Golang, Python, Ruby… tässä nyt mainitaksemme muutamia. Eri tietokannat ja big data –työkalut ovat myös tärkeässä roolissa. Käytämme Amazonin pilvipalveluita (Amazon Web Services), jonne tuotteet pitkälti tehdään ja jonne Github:ssa sijaitsevat lähdekoodin muutokset automatisoidusti viedään Continuous Integration -työkalujen, esim. TravisCI tai Jenkins, avulla. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytetään: Oikea työkalu kuhunkin tehtävään.

Miten haen?

Jos lukemasi sai sinut havahtumaan, olet oikeassa osoitteessa! Hae trainee-ohjelmaan NYT lähettämällä vapaamuotoinen cv:si ja hakukirje osoitteeseen: traineerekry@almamedia.fi. Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä.

Kerro hakemuksessasi, mitkä teknologiat ovat sinulle läheisimpiä ja kumpaan kaupunkiin ensisijaisesti haet (Helsinki vai Tampere).

Kuulemiin!

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Työpaikan sijainti:
Helsinki tai Tampere (Katso tarkemmat yhteystiedot täältä)

Miten haen?
Hae trainee-ohjelmaan lähettämällä vapaamuotoinen cv:si ja hakukirje 25.2. mennessä osoitteeseen: traineerekry@almamedia.fi 

Kerro hakemuksessasi, mitkä teknologiat mahdollisesti ovat sinulle läheisimpiä ja kumpaan kaupunkiin ensisijaisesti haet.

Miksi hakea?

Katso almalaisten pointteja, miksi kannattaa hakea Almalle töihin.

Lisätiedot:
Jos kaipaat lisätietoja trainee-ohjelmasta, niin lähetä meille sähköpostia! 

Tsekkaa myös Alman devaajasivut: devaaja.almamedia.fi

Tutustu almalaisiin hashtageilla #almaspirit ja #rohkeuskasvaa

 

Alma Instagramissa

Jaa työpaikka somessa