#almaspirit

Vacancies

04.04.2019

Myyntipäällikkö Pirkanmaalle

Innostutko liikkuvasta, itsenäisestä työstä, jossa pääset vaikuttamaan eri toimialojen markkinointiin?

Etsimme Pirkanmaalle paikallismedioiden energiseen tiimiimme myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa

myyntipäällikköä


Työssäsi pääset
suunnittelemaan markkinointia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille toimivampaa mainontaa. Vastuullasi ovat pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitaminen ja uusasiakashankinta. Myyt digitaalisia mainosratkaisuja, videoita, sisältömarkkinointia ja printtimainontaa paikallismedioihin.Työsi on liikkuvaa ja joustavaa. Asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti Valkeakoskella ja Nokialla. Työsuhteesi on vakituinen ja työpisteesi voi sijaita vaihtelevasti Pirkanmaan alueen viihtyisissä toimitiloissamme.

Odotamme
aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön sekä intohimoa markkinointia kohtaan. Olet idearikas ja rohkea. Innostut uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Toivomme sinulta myynnillistä osaamista ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä. 

Tarjoamme
upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta yhdessä erinomaisen tiimin kanssa, paljon mahdollisuuksia kehittyä ison talon sisällä sekä loistavat edut. Meillä on kiva olla! 

Haastattelut käynnistetään heti, joten tartu pian tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.4.2019 osoitteessa rekry.almamedia.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marjaana Vilponen: marjaana.vilponen@almamedia.fi tai p. 050 413 3914.

#almaspirit

#rohkeuskasvaa

Alma Consumer on Alma Median kuluttajaliiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita life-styleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta. 
Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.