Media-asiantuntija, sisältömarkkinoinnin julkaisutiimi

Alma Median sisältömarkkinoinnin julkaisutiimi etsii vahvistusta sisältömarkkinoinnin ratkaisujen koordinointiin, julkaisemiseen ja optimointiin.

Tehtävässä toimit Alma Median sisältömarkkinoinnin keskiössä sisältöjen koordinoinnin, julkaisemisen ja optimoinnin ammattilaisena. Sisältömarkkinoinnin ratkaisujen tunteminen sekä vankka kokemus julkaisu- ja mainonnanhallintajärjestelmistä luovat perustan tehtävässä menestymiselle. Hakukoneoptimoinnin sekä raportointityökalujen tuntemus ovat ehdottomia plussia!

Henkilönä olet kehityshenkinen ja nopea oppimaan. Tehtävässä vaaditaan hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä kykyä omaksua teknisiä järjestelmiä. Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat työssä onnistumisen edellytyksiä. Työssä vaaditaan myös tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Työskentelykielenä ovat suomi ja englanti.

Toivomme sinulta

  • kokemusta sisältömarkkinoinnin ratkaisujen parissa työskentelystä ja halua kehittyä sisältömarkkinoinnin ammattilaisena
  • hyvää digitaalisen liiketoiminnan tuntemusta
  • kokemusta mainonnanhallinnan ja julkaisujärjestelmien käytöstä (käytössämme on mm. Xandr, Newspilot, Digital Writer, Flockler, WordPress)
  • hakukoneoptimoinnin ja/tai raportointityökalujen (mm. Google Analytics) tuntemusta
  • taitoa omaksua asioita nopeasti ja työskennellä paineen alla
  • hyviä yhteistyö- ja viestintävalmiuksia sidosryhmien kanssa toimimiseen 
  • kokemusta asiakaspalvelun tai vastaavanlaisen organisaation tehtävistä sisältömarkkinoinnin tai digimainonnan parissa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kehittyvässä ympäristössä sekä monipuoliset mahdollisuudet oman asiantuntemuksesi kasvattamiseen. Saat työsi tueksi osaavat työkaverit, modernit työvälineet ja ison talon henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla. Tulet työskentelemään Alma Mediaratkaisujen sisältömarkkinoinnin tiimin kanssa, osana mainonnanhallinnan palveluita.

Pieni tehotiimimme odottaa jo vahvistusta, joten lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Mari Sederholm sähköpostitse: hanna-mari.sederholm@almamedia.fi tai puhelimitse: puh. 0415362250. Parhaiten tavoitat ti 20.10. klo 10.30-11.30.

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

Please note that this service is in Finnish only.